I denne installationsvejledning gennemgår vi hvordan man installerer følgende AVG programmer, samt Business udgaverne af disse på Windows:

AVG PC TuneUp
AVG Antivirus
AVG Internet Security


For at kunne installere de nævnte programmer. så skal din computer køre med Windows XP(SP3) eller nyere.

Vejledningen er baseret på AVG PC TuneUp og der vil derfor være nogle variationer i forhold til filnavne og billeder når man installerer AVG Antivirus eller AVG Internet Security.

Hvis du endnu ikke har registreret din licens, så skal du starte med at gøre dette ved at følge denne vejledningen:

 

Sådan registrerer du AVG PC TuneUp, Antivirus og Internet Security

 


NB: Inden du forsætter med installationen af AVG Antivirus eller AVG Internet Security, så SKAL andre antivirus programmer være afinstalleret først.

NB: Hvis dit abonnement dækker mere end 1 computer, så skal du benytte samme ”Licens number” til at aktivere alle installationerne.1. Start med at hente installationsfilen til dit AVG program.
Klik på Download-linket du finder under punkt ”A. DOWNLOAD” i aktiveringsmailen fra AVG og gem installationsfilen til din computer.

Hvis du ikke længere har din aktiveringsmail, så kan du altid få gensendt den ved at benytte linket herunder.

 

https://www.avg.com/dk-en/license-retrieval

 

Hvis en computer ikke har adgang til den e-mail adresse som aktiveringsmailen er sendt til, så kan man videresende aktiveringsmailen til en anden e-mail adresse eller gemme installationsfilen, samt ”licens number” på en USB nøgle og starte installationen fra denne.

 
2. Åbn mappen hvor installationsfilen er hentet ned til (dette er oftest mappen ”Overførsler”).

Højre klik på installationsfilen og vælg ”kør som administrator” i filmenuen.

 
3. Hvis du modtager systembeskeden ”vil du tillade, at denne app foretager ændringer på computeren?”, så skal du klikke på knappen ”Ja” for at tillade at AVG  PC TuneUp, Antivirus eller Internet Security bliver installeret på computeren.

 
4. Installationsprogrammet henter nu de nyeste installationskomponenter, der skal bruges til at installere AVG PC TuneUp, AVG Antivirus eller AVG Internet Security med.

 
5. Når installationsprogrammet er færdig med at hente installationskomponenterne, så er installationen klar til at begynde.

Klik på knappen ”Installer nu” for at forsætte installationen.

 
6. Indtast eller indsæt dit ”licens nummer” i feltet og klik derefter på knappen ”Installer nu” for at påbegynde installationen.

Dit ”License number” finder du under punkt ”B. YOUR LICENSE NUMBER” i aktiveringsmailen fra AVG.

 
7. AVG PC TuneUp, Antivirus eller Internet Security installeres nu på computeren.

 
8. Efter installationen er fudført, stå startes dit AVG program op og du har nu mulighed for at køre sikkerhedscanninger eller optimeringer på computeren.

Hvis det drejer sig om en installation af AVG Antivirus eller AVG InternetSecurity, så vil følgende vindue dukke op når installationen er fuldført og du skal klikke på knappen ”Færdig” for at afslutte installationens programmet.

 
Har du brug for hjælp er du naturligvis altid velkommen til at kontakte os pr. mail: [email protected]