Sådan installerer du BullGuard Antivirus

I denne artikel vil vi vise hvordan du installerer softwaren BullGuard Antivirus på din PC efter du har købt den i vores webshop eller hos en anden forhandler. Har du ikke allerede købt licens til BullGuard Antivirus eller downloadet softwaren, så kan du via følgende link hente BullGuard Antivirus i den nyeste version.


Når du har downloadet BullGuard Antivirus til din computer, f. eks gemt installationsfilen på skrivebordet i Microsoft Windows, så skal du dobbelt-klikke på filen. Du vil måske modtage en sikkerhedsadvarsel om "Kontrol af brugerkonti" - det er et pop-up dialogvindue, hvor du blot skal klikke "Ja" og installationen vil fortsætte.I det følgende velkomstvindue bliver du bedt om at acceptere de vilkår som BullGuard har i sin licensaftale. Det er rent formalia og ønsker du at læse vilkårene igennem skal du klikke på linket "Læs licensaftale".I næste dialogvindue skal du angive den mappe du ønsker at installerer BullGuard Antivirus i. Du kan vælge standard mappen som softwaren foreslår eller du kan klikke på "Gennemse..." og selv specificere en mappe på computerens harddisk.Installationen af BullGuard Antivirus vil nu påbegynde og en statuslinje viser hvor langt installationen er nået. Når statuslinjen når 100% åbnes et nyt dialogvindue.Dette trin i installationen af BullGuard Antivirus er vigtigt, da du nu skal oprette din egen BullGuard konto til BullGuard Antivirus. Her er 2 knapper som du skal være opmærksom på:

Opret konto

Log ind på BullGuard

Skal du oprette en ny konto skal du indtaste din e-mail adresse og vælge et kodeord. Du skal ikke være bekymret for at oplyse BullGuard om din e-mail, da virksomheden ikke sender spam eller lignende - kun relevante oplysninger i forhold til BullGuard Antivirus.Efter du har klikket på "Opret Konto" får du en kvittering på din registrering. Du kan eventuelt klikke på linket "Udskriv" og printe en kopi af din registrering.Det sidste trin i installationen af BullGuard Antivirus er, at softwaren opretter forbindelse til dit Internet og downloader de nyeste virusdefinitionsfiler til BullGuard Antivirus. Det kan tage en del minutter, men så er BullGuard Antivirus og din computer effektivt beskyttet imod virus og malware.