Sikkerhed er ikke bare sikkerhed og alt sikkerhed er ikke bare defineret som antivirus.

Lad os starte med de 3 udgaver, som findes på markedet i dag. Så du får en god solid forståelse af forskellen imellem basis sikkerhed, standard sikkerhed og total sikkerhed. På den måde er du bedst rustet til at fortage det helt rigtige valg, når du skal vælge en sikkerhedsløsning til dit behov. Det er vigtigt at forstå, alle producenter som bullguard, norton, kaspersky osv. ofte har 3 udgaver som typisk er delt op Basis (Antivirus) Standard (Internet security) Total (Premium). Men at der ligeledes er meget stor forskel på hvordan du bliver beskyttet og hvad dit system kan tilbyde af muligheder.

Udover hvad der følger med af funktioner, vil man også se at basis oftest ikke fungere på andre enheder end sin PC. Så har du f.eks. Mac, vil basis ikke virke.

Dog starter vi lige fra toppen og den bedste udgave på markedet.

 

Total sikkerhed

Hos e-Gear.dk kalder vi det for Total sikkerhed, dog har det oftest betegnelsen "Total protection, Premium protection, Ultimate protection eller Deluxe. Vi synes bare det er lidt nemmere med Total sikkerhed!

En Total sikkerhedspakke giver dig naturligvis den største, bredeste og sikreste løsning af dem alle. Det er her du får alle producentens mange forskellige funktioner, i en samlet pakke. Total sikkerhed indeholder alle de funktioner du finder i en Basis (Antivirus) og alle funktioner som er i en standard (Internet security). Men derudover ser du oftest at producenterne har ekstra vigtige funktioner som f.eks.fuld identitetsbeskyttelse der inkludere beskyttelse af e-mailadresser, telefonnumre, kredit- og debetkort, kørekort, pas, loyalitetskort, bankkonto m.m.

En anden ting som er vigtigt og ofte der hvor en total sikkerhedsløsning skiller sig ud er ved antallet af enheder du kan beskytte. I dagens Danmark er det ikke utænkeligt at en husstand har lidt mere end én computer. Typisk ser vi mor og far har en computer hver samt børnene har en computer. Så der gerne et par mobiltelefoner og tablets. Men udover flere enheder bliver de typisk også brugt meget forskelligt. Mor og Far surfer og shopper, drengen surfer og gamer. Pigen surfer og shopper.

Det sætter nogle specifikke krav til din sikkerhedsløsning, da den både skal kunne sikrer dig mod dårlige webshops, den må ikke forstyrre når man gamer og den skal også virke på forskellige enheder. Her kommer total sikkerhed virkelig til sin ret og bestemt det helt rigtige valg hvis du ønsker den bedste og mest flexible beskyttelse til husstanden.

Det skal dog siges at du også kan få total sikkerhed til 1 eller flere enheder.

 

Klik her for at se vores udvalg af Total sikkerhed

 

 

 

Standard sikkerhed

Bliver generelt kaldt for Internet Security. Hos e-Gear.dk er det vores Standard sikkehedsløsninger, som god kan betragtes som værende det anden bedste trin af sikkerhed til dine enheder.

Du får alt hvad du finder i en Basis sikkerhedspakke (Antivirus) + en masse ekstra funktioner, hvilke kan variere fra producent til producent dog ikke så meget som du finder i en Total sikkerhed. Fælles for Standard sikkerhed er at det har en god solid beskyttelse af dine enheder og er udviklet til opfange trusler før du bliver ramt af dem (til forskel fra Basis sikkerhed, som yder beskyttelse lokalt på din enhed, hvilket betyder at du er blevet eksponeret overfor det dårlige, men at du bliver beskyttet lokalt på enheden). Med Standard sikkerhed opfanger du trusler, dårlige links fra hjemmeside og bliver advaret inden du fortsætter og derfor undgår du at blive eksponeret.

Derudover vil du med en Standard sikkerhed få en lang række ekstra funktioner som f.eks. muligheden for at beskytte flere enheder som PC - Mac og mobilen. stopper hacking af webkameraer, beskyttelse af din browser når du søger på internettet eller kryptering af din browser når du skal lave online betalinger og meget mere. Igen alt efter hvad du søger er der naturligvis forskel på hvad de forskellige producenter prioriterer og inkluderer i de forskellige pakker. Husk har du brug for hjælp? Så fortæl os hvad du ønsker og hvad der er vigtigt for dig, så kan vi også finde den helt rigtige løsning til dit behov.

Standard sikkerhed er det vi hos e-Gear.dk som minimum anbefaler du køber hvis du søger på nettet, laver onlinetransaktioner, spiller computerspil med mere. Det er naturligvis vigtigt at du samtidig overvejer antallet af enheder du ønsker at beskytte samt om de funktioner er inkluderet som du har behov for.

Vil du være helt sikker på at du har alt den nødvendige beskyttelse, så er du bedst klædt på med en Total sikkerhed.

 

Klik her for at se vores udvalg af Standard sikkerhed

 

 

 

Basis sikkerhed

Vi startede med Total sikkerhed i toppen og slutter af med den absolut laveste form for sikkerhed der findes på markedet og det er med Basis sikkerhed.

Basis sikkerhed er beskyttelse som arbjeder lokalt på din computer. Det betyder grundlæggende at trusler fra nettet, din email med mere kan nå at lande på din computer får du for besked omkring det. Her går en Basis sikkerhed så ind og beskytter dig, ved at informere dig om at du har noget skidt på din computer og giver dig efterfølgende mulighed for at fjerne det.

Alt efter hvilken producent man vælger, kan en funktionerne naturligvis være forskellige. Dog fælles for dem alle er at det er den laveste form for beskyttelse.

Bruger du ikke din computer ret meget og vil du bare have en helt basal sikkerhed, så er en basis sikkerhed bestemt det rigtige for dig, men hos e-Gear.dk anbefaler vi som mimium at du vælger en Standard sikkerhed.

 

Klik her for at se vores udvalg af Basis sikkerhed