Microsoft udgav Windows 7 styresystemet den 22. oktober 2009 og fastlagde en afgrænset periode på 10 års produktsupport. Når denne 10-års periode udløber vil Microsoft ikke længere yde support til Windows 7, men vil fokusere sine ressourcer på Windows 10. Den specifikke dato er 7. januar 2020. Efter supportperioden er udløbet vil tekniske opdateringer og produktopdateringer fra Windows Update ikke længere beskytte og sikre din computer.

Vi anbefaler på det kraftigste, at du opgraderer til enten Windows 10 Home eller Windows 10 Professional.


Hvad betyder det, at supporten ophører?


Efter den 14. januar 2020 vil computere som har Windows 7 som styresystem ikke længere modtage sikkerhedsopdateringer. Derfor er det vigtigt, at du opgraderer til styresystemet Windows 10, som kan levere de nyeste sikkerhedsopdateringer. Derudover vil Microsoft kundeservice ikke længere yde Windows 7 teknisk support.


Kan jeg opgradere til Windows 10 på min nuværende computer?


Det kan du sagtens. Windows 10 skal ikke bruge specielt mange systemressourcer for at afvikle. Arbejder du ved en computer som er mindst 4 år gammel, så anbefaler vi, at du opgraderer til en ny computer for at drage fordel af de hardwaremæssige forbedringer som er i de nyere computere på markedet.


Kan jeg opgradere gratis til Windows 10?Det er desværre ikke muligt at opgradere gratis til Windows 10 styresystemet. Vi kan til gengæld tilbyde dig en skarp pris på en Windows 10 Home licensnøgle eller Windows 10 Professional licensnøgle.


Hvad sker der, hvis jeg fortsætter med at bruge Windows 7?


Hvis du fortsætter med at bruge Windows 7 som styresystem på din computer efter Microsoft produktsupport er udløbet vil din computer fungere som før, men den vil være sårbar overfor sikkerhedsbrister og virus. Computeren vil starte og afvikle som tidligere, men Microsoft vil ikke længere opdatere styresystemet med sikkerheds- og produktopdateringer. Vi anbefaler kraftigt at opgradere til Windows 10 for at undgå misbrug.


Kan jeg flytte mine nuværende apps til en ny Windows 10 computer?


Som udgangspunkt vil vi anbefale, at du foretager en helt ny og frisk installation af dine apps og programmer under Windows 10. Du kan finde mange af de samme apps og programmer som var tilstede under Windows 7 i Microsoft Store i nye og opdaterede udgaver som er tilpasset Windows 10. Du kan nemt tilgå Microsoft Store ved at klikke på søgefeltet i nederste venstre hjørne i Windows 10 og indtaste "microsoft store".

Har du apps eller programmer som ikke er tilstede i Microsoft Store, så anbefaler vi at du besøger producentens hjemmeside og downloader en version derfra som er kompatibelt med Windows 10.


Har du spørgsmål til opgradering til Windows 10 eller hvilken udgave som matcher dine behov, så tøv ikke med at ringe eller skrive til os. Vi sidder klar i alle hverdage til at hjælpe dig og rådgive som de softwareløsninger vi tilbyder.