Med til BullGuard Internet Security får du et lille systemværktøj kaldet "PC Tune Up", der hjælper med at forbedre hastigheden på din computer og vedligeholde den i fremtiden. Derudover kan PC Tune Up systemværktøjet også optimerer opstarten i alle versioner af Microsoft Windows.

Har du ikke allerede købt en licensnøgle til BullGuard Internet Security via vores siden, så kan du downloade en prøveversion af BullGuard Internet Security og prøve programmet gratis i 30 dage.


For at komme i gang med at forbedre hastigheden på din computer med BullGuard Internet Security skal du installere og starte programmet. Klik på "Kontrolpanel" i menuen i toppen. Klik på knappen "PC Tune Up". Det første dialogvindue du bliver præsenteret for er en introduktion til systemværktøjet. Det vil cirka tage 2 minutter for BullGuard Internet Security at registrere de forhold på computeren som kan forbedre. Selve scanningen gennemgår mange aspekter, der ved forbedring kan optimerer både hastighed og ydeevne på computeren. Efter scanningen er gennemført vil du se en detaljeret oversigt over alle de problemer og aspekter ved din computer som BullGuard Internet Security kan rette og forbedre. Afkryds de områder du ønsker at rette og klik på knappen "Ret valgte".Efter du har afviklet PC Tune Up i BullGuard Internet Security vil du opleve en bedre ydeevne på din computer.