Når du installerer BullGuard Internet Security på din computer vil du også få BullGuard Spamfilter med i pakken. Spamfilteret integreres med din e-mail klient og sørger for at spam, junk og ligegyldige e-mails bliver blokeret. Så er du fri for at kigge på diverse spam og falske e-mails hver gang du skal tjekke din mail.

Hvis du ikke allerede har BullGuard Spamfilter eller BullGuard Internet Security installeret på din computer, så kan du vi det følgende link downloade en prøveversion som du kan anvender i 30 dage gratis.


Oversigt over BullGuard Spamfilter

Efter du har installeret BullGuard Internet Security på din computer kan du starte programmet og klikke på "Kontrolpanel" i toppen og klikke på knappen "Spamfilter" under PC-beskyttelse. Her har du adgang til 3 knapper:

Konfigurer: som er en vejledning til at opsætte spamfilteret i din e-mail klient.

Rediger blackliste:
indeholder alle de e-mail adresse som du ønsker at blokere mails fra.


Rediger whiteliste:
indeholder alle de e-mails adresser som du betragter som sikre og ønsker at sikre dig du modtager mails fra.
Sådan indstiller du spamfilteret

BullGuard Internet Security understøtter spamfilter til e-mail klienterne Microsoft Outlook, Windows Mail, Mozilla Thunderbird og IncrediMail. For at tilpasse spamfilteret efter din behov er det en god idé at køre vejledningen - klik på knappen "Konfigurer".

Det første du skal gøre er at vælge den e-mail klient som du anvender på din computer.Næste skridt er at vælge en standard mappe, hvor alle de spam og junk e-mails du modtager, skal gemmes i.Nu vil BullGuard Internet Security gerne foretage tilføjelser til din whiteliste. Ved at hente gamle e-mails fra mapperne "Sendt Post" og dine kontaktpersoner kan sikre e-mail adresser føjes til whitelisten.Du kan også udpege mapper i din e-mail klient som ikke indeholder spam og junk e-mails for på den måde at "træne" spamfilteret i at genkende spam fra ikke-spam e-mails.Tilsvarende kan du angive mapper som kun indeholder spam e-mails, så spamfilteret hurtigere lærer hvilke e-mail adresser som sender dig spam e-mails.For at gennemføre de ændringer du netop har besluttet skal du afkrydse de bokse som du har foretaget ændringer til - f. eks blackliste og whiteliste som vi har gennemgået ovenfor. Det er en god idé også at afkrydse boksen "Maker spam-mail som læst".