Velkommen til vores vejledning i hvordan du installere Windows 7 Home Premium eller Professional på din computer og du kan herunder finde den information, som du skal bruge til at oprette dit installationsmedie, samt installere Windows 7 på din computer.

 

Oprettelse af installationsmedie:

 

I leveringsmailen medfølger der download links hvorfra det er muligt at hente de danske ISO filer til Windows 7 i både 32-bit og 64-bit, som du skal bruge til at oprette installationsmediet med på enten USB eller DVD, ved at følge en af nedenstående vejledninger.

 

Opret Windows 7 installationsmediet på USB

 

 

 

Opret Windows 7 installationsmediet på DVD

 

 

NB: Hvis du ønsker at installere Windows 7 på et andet sprog end dansk, skal du blot kontakte os på [email protected] og oplyse os hvilket sprog der ønskes, så sender vi dig et download link til den.

 

 

Installation af Windows

For at kunne installere Windows 7 på din computer, så er det vigtigt at du indstiller computeren til at starte op fra det installationsmedie du har oprettet og du kan se hvordan du gør dette på din computer ved at kigge i manualen eller på producentens supportside.

Når du har indstillet computeren til at starte op fra dit installationsmedie, så skal du følge installationsvejledningen til Windows 7 i linket herunder.

 

 

Sådan installerer du Windows 7