Trend Micro Internet Security 2020

Regular price: 59.0000 DKK 59 In stock! Order now!
59,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Trend Micro Internet Security er en solid sikkerhedsløsning til både den private computerbruger og den lille virksomhed, der ønsker optimal beskyttelse imod virus, hackere og irriterende spam e-mails i indbakken.

Med til Trend Micro Internet Security får du de softwareværktøjer som er nødvendige for at sikre din computer all-around imod de alle de trusler, der lurer online og offline. Med i sikkerhedspakken er bla.:

- En effektiv antivirus-scanner
- En intelligent firewall
- Essentiel online beskyttelse i din browser
- Et præcis spamfilter

Med i Trend Micro Internet Security er også moduler som du ikke finder i andre sikkerhedsløsninger - f. eks et modul som begrænser børns adgang til Internettet og specifikke programmer i Microsoft Windows. Du får ligeledes beskyttelse imod datatab og datatyveri, samt et modul som kan slettet filer hinsides genskabelse.

Trend Micro Internet Security har også modulet System Tuner, der er udviklet til at forbedre hastighed og ydeevne på brugerens computer. Endnu et særligt modul er Facebook Privacy Scanner, der med ét klik kan tjekke din Facebook side og indstillinger for sårbarheder - f. eks hvilke apps som har adgang til dine personlige oplysninger osv.

Trend Micro Internet Security adskiller sig fra Trend Micros andre "high-end" sikkerhedsprodukter som Maximum Security ved at denne løsninger ikke har online backup og et par andre funktioner. Medmindre du har stort behov for online backup og f. eks modul til håndtering af kodeord online, så er Trend Micro Internet Security klart det bedste valg også rent prismæssigt.

Sprog: Dansk

Antal licenser: 3

Varighed : 12 måneder

Producent : Trend Micro

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]