Trend Micro Internet Security 2020

Regular price: 49.0000 DKK 49 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
49,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

49,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Trend Micro Internet Security er en solid sikkerhedsløsning til både den private computerbruger og den lille virksomhed, der ønsker optimal beskyttelse imod virus, hackere og irriterende spam e-mails i indbakken.

Med til Trend Micro Internet Security får du de softwareværktøjer som er nødvendige for at sikre din computer all-around imod de alle de trusler, der lurer online og offline. Med i sikkerhedspakken er bla.:

- En effektiv antivirus-scanner
- En intelligent firewall
- Essentiel online beskyttelse i din browser
- Et præcis spamfilter

Med i Trend Micro Internet Security er også moduler som du ikke finder i andre sikkerhedsløsninger - f. eks et modul som begrænser børns adgang til Internettet og specifikke programmer i Microsoft Windows. Du får ligeledes beskyttelse imod datatab og datatyveri, samt et modul som kan slettet filer hinsides genskabelse.

Trend Micro Internet Security har også modulet System Tuner, der er udviklet til at forbedre hastighed og ydeevne på brugerens computer. Endnu et særligt modul er Facebook Privacy Scanner, der med ét klik kan tjekke din Facebook side og indstillinger for sårbarheder - f. eks hvilke apps som har adgang til dine personlige oplysninger osv.

Trend Micro Internet Security adskiller sig fra Trend Micros andre "high-end" sikkerhedsprodukter som Maximum Security ved at denne løsninger ikke har online backup og et par andre funktioner. Medmindre du har stort behov for online backup og f. eks modul til håndtering af kodeord online, så er Trend Micro Internet Security klart det bedste valg også rent prismæssigt.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Producent : Trend Micro

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]