Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Trend Micro Internet Security

Regular price: 169.0000 DKK 169 In stock! Order now!
169 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Trend Micro Internet Security er en solid sikkerhedsløsning til både den private computerbruger og den lille virksomhed, der ønsker optimal beskyttelse imod virus, hackere og irriterende spam e-mails i indbakken.

Med til Trend Micro Internet Security får du de softwareværktøjer som er nødvendige for at sikre din computer all-around imod de alle de trusler, der lurer online og offline. Med i sikkerhedspakken er bla.:

- En effektiv antivirus-scanner
- En intelligent firewall
- Essentiel online beskyttelse i din browser
- Et præcis spamfilter

Med i Trend Micro Internet Security er også moduler som du ikke finder i andre sikkerhedsløsninger - f. eks et modul som begrænser børns adgang til Internettet og specifikke programmer i Microsoft Windows. Du får ligeledes beskyttelse imod datatab og datatyveri, samt et modul som kan slettet filer hinsides genskabelse.

Trend Micro Internet Security har også modulet System Tuner, der er udviklet til at forbedre hastighed og ydeevne på brugerens computer. Endnu et særligt modul er Facebook Privacy Scanner, der med ét klik kan tjekke din Facebook side og indstillinger for sårbarheder - f. eks hvilke apps som har adgang til dine personlige oplysninger osv.

Trend Micro Internet Security adskiller sig fra Trend Micros andre "high-end" sikkerhedsprodukter som Maximum Security ved at denne løsninger ikke har online backup og et par andre funktioner. Medmindre du har stort behov for online backup og f. eks modul til håndtering af kodeord online, så er Trend Micro Internet Security klart det bedste valg også rent prismæssigt.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 1 år

Platform: Windows

Version: 2021

Producent : Trend Micro

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]