Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Windows 10 Home installationsnøgle

Denne licensnøgle er KUN til ny installation af windows 10 home.
Regular price: 149.0000 DKK
 

Rent teknisk er der tale om en licensnøgle / licensering som gør det muligt for brugeren at installerere den nyeste version Windows 10 Home.

+ Bemærk, at dette softwareprodukt ikke kan anvendes til en opgradering og forudsætter, at der gennemføres en nyinstallation af det pågældende styresystem, hvor licensnøglen skal benyttes under installationen. Hvis du har behov for at opgradere eller aktivere en installation, så skal du bruge denne udgave af Windows 10 Home.

Vær opmærksom på, at licensnøglen er OEM-licenseret og den kan kun anvendes til geninstallation på den computer den installeres på første gang. Med andre ord, du kan ikke "genbruge" licensnøglen på en helt ny computer.


Der medfølger grundig installationsvejledning til Windows 10 Home.Fordelene ved Windows 10

Det nye styresystem fra Microsoft, Windows 10, har forsøgt at samle de bedste elementer fra Windows 7 og Windows 8 - samtidigt med, at de aspekter som frustrerede brugere af Windows 8 er elimineret igen. Tilbage står Windows 10 Home som et ret vellykket styresystem med intuitiv navigation og stor overskuelighed.

Windows 10 er nok det mest betydningsfulde softwareprodukt, som Microsoft har lanceret i nyere tid. Styresystemet Windows 10 er også Microsofts forsøg på at overbevise computerbrugere, der ikke brød sig om Windows 8, til at opgradere fra Windows 7 og direkte til Windows 10.

Microsoft har altid været på vedvarende søgen efter at designe og lancere softwareløsninger, som kan nydes af alle typer af brugere, mens de i de seneste år også har prøvet en ny tilgang: Den, at skabe den samme, næsten identiske, brugerflade for de digitale enheder som findes i vores husstand og arbejdsliv.

Meningen med Windows 10 er at fortsætte denne trend, eftersom den leverer forskellige forbedringer af de tidligere operativsystemer med den hensigt at gøre hele oplevelsen mere intuitiv, hvad enten den udfoldes på computer, tablet-enheden, eller kompakte smartphone.

De, som kan huske med Windows 8, vil helt sikkert genkende nogle af elementer i brugerfladen som gentages i Windows 10, så som de firkantede hjørner på skærmbillederne. Den meste populære funktion i Windows 10 er genkomsten af Startmenuen i nederste venstre hjørne. Windows 8 blevet hårdt kritiseret for ikke at bibeholde denne placering af Startmenuen som siden Windows 7 har siddet på rygraden af Windows-brugere.

Praktiske og sjove apps er stadig tilgængelige, de kører dog i fuldskærmsmodus og det tillader brugeren at minimere dem til værktøjslinjen og lukke dem ved brug af den traditionelle X tast fra det øvre højre hjørne. Via Windows Store kan du direkte i Windows 10 downloade og installere nye apps til arbejdet eller underholdning.

En anden fornyelse i Windows 10 er de såkaldte multiple skriveborde eller desktops, som kan hjælpe brugere med at reducere forvirringen på deres skærm. Med andre ord, brugere kan åbne adskillige apps til arbejdsprojekter, derpå skabe en ren desktop, hvor forskellige programmer kan startes på denne måde. Selv om alle apps kører i baggrunden, bliver de elegant grupperede og du kan med lethed skifte mellem desktops.

Ydermere lancerer Windows 10 også snap udvidelser, som kan hjælpe brugeren med at sikre sig op til 4 vinduer til deres skærm, samtidig med at alle holdes synlige. Det siger sig selv, at hvis kun 3 programmer er påkrævede, kan de stadig sikres efter éns smag, eller ved brug af det layout.  

CPU: 1 GHz Intel eller AMD processor (ARM processor og SoC er ikke understøttet).
RAM: 1 GB hukommelse til 32-bit og 2 GB hukommelse til 64-bit.
HDD: 16 GB ledig diskplads til 32-bit og 32 GB ledig diskplads til 64-bit.
Grafikkort med understøttelse af DirectX 9 og WDDM 1.0 eller nyere.
Skærmopløsning på 800x600 eller højere.

Installationsmedie:
Et tomt USB-flashdrev med minimum 8 GB plads eller en tom DVD på 4,7 GB til 32-bit og 8,5 GB til 64-bit.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed (OEM)

Varighed : Livstid

Ean: 0885370922264

Producentnummer: KW9-00139

Version: 22H2 (32-bit / 64-bit)

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]