Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Windows 10 Home USB

Få Windows 10 Home leveret på et fysisk USB-medie til nem installation.
Regular price: 499.0000 DKK 499 In stock! Order now!
499 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Dette produkt er til dig der ønsker at modtage en fysisk udgave af Windows 10 Home, som indeholder både et USB-installationsmedie og et skrabbart klistermærke med din unikke licensnøgle.


Installation via USB-drev

Vi har her sørget for oprettelsen af selve USB-installationsmediet og du slipper derfor selv at skulle igang med det. USB-Installationsmediet er til den danske version af Windows 10 og det indeholder installationsfiler til både 32-bit og 64-bit. Hvis der ønskes et andet sprog end dansk, så er der mulighed for at tilføje en sprogpakke efter installationen.


Ægte licensnøgle til Windows 10 Home

Du modtager samtidig din unikke licensnøgle på et klistermærke, hvor en del af licensnøglen er skjult af et skraveringsfelt, som skal skrabes inden den fulde licensnøgle bliver synlig.


Vær opmærksom på

Installationen kræver adgang til internettet for at gennemføre aktiveringen og en Microsoft-konto er påkrævet til visse af Microsoft services.

CPU: 1 GHz Intel eller AMD processor (ARM processor og SoC er ikke understøttet).
RAM: 1 GB hukommelse til 32-bit og 2 GB hukommelse til 64-bit.
HDD: 16 GB ledig diskplads til 32-bit og 32 GB ledig diskplads til 64-bit.
Grafikkort med understøttelse af DirectX 9 og WDDM 1.0 eller nyere.
Skærmopløsning på 800x600 eller højere.

Sprog: Dansk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 1 enhed (OEM)

Ean: 889842188028

Producentnummer: KW9-00473

Version: 22H2 (32-bit / 64-bit)

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]