Windows 10 Professional USB

Få Windows 10 Professional leveret på et fysisk USB-medie til nem installation.
Regular price: 799.0000 DKK 799 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
799,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Dette produkt er til dig der ønsker at modtage en fysisk udgave af Windows 10 Professional, som indeholder både et USB-installationsmedie og et skrabbart klistermærke med din unikke licensnøgle.


Installation via USB-drev

Vi har her sørget for oprettelsen af selve USB-installationsmediet og du slipper derfor selv at skulle igang med det. USB-Installationsmediet er til den danske version af Windows 10 og det indeholder installationsfiler til både 32-bit og 64-bit. Hvis der ønskes et andet sprog end dansk, så er der mulighed for at tilføje en sprogpakke efter installationen.


Ægte licensnøgle til Windows 10 Professional

Du modtager samtidig din unikke licensnøgle på et klistermærke, hvor en del af licensnøglen er skjult af et skraveringsfelt, som skal skrabes inden den fulde licensnøgle bliver synlig.


Vær opmærksom på

Installationen kræver adgang til internettet for at gennemføre aktiveringen og en Microsoft-konto er påkrævet til visse af Microsoft services.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]