Windows 7 Home Premium

Original version af Windows 7 Home Premium, hvor produktnøglen leveres via e-mail med udførlig installationsvejledning.
Regular price: 359.0000 DKK 359 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
359,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Windows 7 Home Premium er den version, som almindelige computerbrugere – i modsætning til virksomhedsbrugere – højeste sandsynligt vil have mest glæde af.

Som styresystem indeholder Windows 7 Home Premium mange systemværktøjer og funktioner, som henvender sig primært til hjemmebrugere og til dem, som anvender deres computer til fornøjelse og relativt enkelt hjemmearbejde.  

Et af disse systemværktøjer er det nyligt opjusterede Windows Media Center. Programmet kan anvendes som et fuldskærms underholdningssystem og kan kontrolleres med en fjernbetjening fra din sofas behagelige omgivelser. Support er blevet tilføjet til DivX, XviD og H.264 filtyper for at holde det helt up-to-date.

Derudover er den i høj grad forbedrede Windows Media Player er underholdningsværktøj som vil falde i mange hjemmebrugeres smag. Nye streaming-funktioner giver dig mulighed for at dele film og musik ikke blot over et hjemmenetværk, men over internettet. ”Stream to” funktionen gør det til en leg at sende musik til DLNA-certificerede afspillere. Med en intuitivt brugerflade er det en fremragende måde at kontrollere en stor musik- og videosamling.

I Windows 7 Home Premium er Windows Aero brugerfladen fuldt ud installeret og er der ikke bare for at se godt ud, men for at gøre brugen af din computer mere intuitiv og hurtigere i en arbejdssammenhæng.

Biometrisk understøttelse er på plads i Windows 7 Home Premium, så hvis din laptop eller bærbare har en læser til fingeraftryk, kan styresystemet gøre brug af den til log-ins og sikkerhed.

Mere kraftfulde funktioner mangler imidlertid: Der findes ingen BitLocker kryptering, ingen fjerndesktop og ingen Windows XP Mode.

Windows 7 Home Premiums Backup and Restore Center er begrænset til lokal harddisk eller DVD sikkerhedskopiering – større alsidighed står til rådighed med Windows 7 Professional og Windows 7 Ultimate udgaverne. Så dygtige computerbrugere og tweakere burde overveje at betale det ekstra, men med mindre man udtalt har brug for én, eller flere af disse avancerede funktioner, så vil de fleste hjemmebrugere stadigvæk være bedst tjent med den fremragende Windows 7 Home Premium.

Sprog: Dansk og multi-language

Ean: 0885370258486

Producentnummer: GFC-02048

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]