Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Windows 8 Pro

Denne produktnøgle til Microsoft Windows 8 Pro understøtter både 32-bit og 64-bit styresystemer.
Regular price: 299.0000 DKK 299 In stock! Order now!
299 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

I Windows 8 Professional får du:

- En funktionel startskærm med dynamiske felter og "fliser", hvorfra du kan aktivere de forskellige programmer, apps og tjenester du installerer. Du kan også skifte tilbage til det velkendte "skrivebord" som du kender fra Windows 7.

- Styresystemet er optimeret til berøring via en touch-skærm.

- En mangfoldighed af medfølgende apps som Mail, Kalender, Billeder osv. Du kan gratis downloade flere fra Windows Store.

- Integreret OneDrive som giver dig gratis online backup som en cloud-baseret løsning.

- Integreret er browseren Internet Explorer 11.

- Sikkerhedsprodukter som Windows Defender og Windows Firewall er automatisk integreret. De bliver løbende opdateret via Windows Update sikkerhedscentret.

- Indeholder modulerne BitLocker og BitLocker To Go som giver en høj grad af databeskyttelse.

- Understøtter muligheden for at fjernstyre din egen computer, så du kan oprette forbindelse til den, når du bruger en anden PC.

- Giver dig mulighed for at oprette forbindelse til et domæne, så du kan få forbindelse til virksomhedens eller skolens netværk.


Om Windows 8 Professional

Med Windows 8 Pro har Microsoft valgt at introducere det brugervenlige design og interface fra tablet computerne direkte ind i styresystemets brugerflade - brugerfladen er optimeret til brug på tablets og en lang række apps kan installeres nemt og bekvemmeligt. Du kan selvfølgelig også installere Windows 8 Pro på din stationære computer eftersom brugerfladen tilpasses efter den computer du installerer det på.

Nogle af fordelene ved Windows 8 Pro:

- Du har nem adgang til internettet via Internet Explorer eller anden, valgfri, browser og du kan lytte til musik og afspille film uden besvær.

- Styresystemet understøtter dansk og alle andre internationale sprog ved installationen.


Windows 8 blev lanceret i oktober 2012 og det er det første operativsystem udviklet af Microsoft, som sigter mod at give den samme brugeroplevelse på den stationære computer, bærbare computer og mobiltelefoner (via Windows Phone 8). Selv om brugerfladen ikke synes særlig forskelligt fra det på Windows 7 besidder den ikke desto mindre med visse ændringer, indbefattet fjernelse af Aero transparens og af de rundede hjørner, såvel som implementering af ribbon-style designet til Windows Stifinder.

En af de største ændringer knytter sig til Startskærmen, som fuldstændig erstatter Startmenuen, eftersom der nu kan skabes adgang til de installerede applikationer ved brug af deres dedikerede fliser. Designet kaldes og så Modern UI (User Interface), fra start benævnt Metro UI, og indeholder også en såkaldt Charms Bar, som viser en lodret værktøjskasse på højre side af skærmen og giver brugeren mulighed for at dele data, åbne Kontrolpanelet og afvikle diverse typer af hjælpeprogrammer.

Ud over den traditionelle metode til download og installation af programmer kan brugere af Windows 8 også have tillid til og anvende Windows Store, en online app-butik med alle typer af applikationer kompatibel med Windows 8. Windows Store fungerer på lignende måde som andre mobile markedspladser – når brugere anvender denne online platform, er de ikke længere nødt til at downloade app'en først, eftersom den installeres automatisk.

En anden nyhed ved Windows 8 er dens hurtigere opstartstid baseret på en teknologi kaldet UEFI (Unified Extensible Firmware Interface) og som kun kan aktiveres på computere med kompatibel hardware. UEFI er grundlæggende tænkt, som en erstatning af det gamle, permanente BIOS system-manager og det hjælper computere til at åbne hurtigere end før.

Systemkrav:
CPU: 1 GHz Intel eller AMD processor (ARM processor og SoC er ikke understøttet).
RAM: 1 GB hukommelse til 32-bit og 2 GB hukommelse til 64-bit.
HDD: 16 GB ledig diskplads til 32-bit og 20 GB ledig diskplads til 64-bit.
Grafikkort med understøttelse af DirectX 9 og WDDM 1.0 eller nyere.
Skærmopløsning på 800x600 eller højere.

Installationsmedie:
Et tomt USB-flashdrev med minimum 8 GB plads eller en tom DVD på 4,7 GB.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed (OEM)

Varighed : Livstid

Ean: 885370652468

Producentnummer: FQC-07332

Version: (32-Bit / 64-Bit)

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]