Avast SecureLine VPN 2020

Beskyt din internetforbindelse og sørg for at hackere og annoncører ikke kan overvåge hvad du foretager dig online med Avast SecureLine VPN.
Regular price: 199.0000 DKK 199 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
199,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Avast SecureLine VPN er en sikker VPN-løsning til som du kan benytte til Windows, Mac, Android og iOS enhederne iPad og iPhone.


Hvorfor anvende en VPN som SecureLine?

En VPN er en sikkerhedsforanstaltning som sikrer dine digitale enehder imod online misbrug, overvågning og skjuler din online aktivitet så andre ikke kan følge med i dit privatliv. Der er også en række andre fordele ved en VPN som bla. gør at du kan få adgang til hjemmesider som normalt er blokeret til bestemte geografiske områder f.eks. Netflix.com osv.

Her er en oversigt over nogle af de fordele Avast SecureLine VPN tilbyder dig:

- 100% fortrolighed og evnen til at skjule alt din online aktivitet for internetudbydere, annoncører, arbejdsgivere osv.

- 100% sikker internetforbindelse, så du trygt kan gå online på WiFi-netværk på kaffebarer, lufthavne, togstationer og lign. steder med offentlige WiFi-hotspots.

- Adgang til alt online indhold som tidligere var blokeret - denne VPN-løsning kan omgå indholdsblokeringer for dig, så du kan se dine foretrukne serier, når det passer dig.

- En lynhurtig VPN med adgang til hurtige servere hele verden.


Hvordan fungerer Avast SecureLine VPN?

Brugerfladen er meget enkel og nem at betjene. Du køber et abonnement til denne VPN som har en varighed på 12 måneder fra den dag du aktiverer produktnøglen og du kan installere denne VPN på én enhed i din husstand, uanset styresystem i.e. Windows, Mac, Android og iOS.

Der er ingen bindingsperiode eller automatisk fornyelse på denne VPN. Så snart dit abonnement udløber kan du altid vælge at forny det ved at købe en forlængelse i vores webshop.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, iOS, Android, Linux

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]