check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Avast SecureLine VPN

Avast SecureLine VPN

DKK 179
Beskyt din internetforbindelse og sørg for at hackere og annoncører ikke kan overvåge hvad du foretager dig online med Avast SecureLine VPN.
Regular price: 179.0000 DKK In stock! Order now!
179 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge antal installationer, samt længden på perioden du ønsker abonnementet.

* Påkrævede felter

179 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Avast SecureLine VPN er en sikker VPN-løsning til som du kan benytte til Windows, Mac, Android og iOS enhederne iPad og iPhone.


Hvorfor anvende en VPN som SecureLine?

En VPN er en sikkerhedsforanstaltning som sikrer dine digitale enehder imod online misbrug, overvågning og skjuler din online aktivitet så andre ikke kan følge med i dit privatliv. Der er også en række andre fordele ved en VPN som bla. gør at du kan få adgang til hjemmesider som normalt er blokeret til bestemte geografiske områder f.eks. Netflix.com osv.

Her er en oversigt over nogle af de fordele Avast SecureLine VPN tilbyder dig:

- 100% fortrolighed og evnen til at skjule alt din online aktivitet for internetudbydere, annoncører, arbejdsgivere osv.

- 100% sikker internetforbindelse, så du trygt kan gå online på WiFi-netværk på kaffebarer, lufthavne, togstationer og lign. steder med offentlige WiFi-hotspots.

- Adgang til alt online indhold som tidligere var blokeret - denne VPN-løsning kan omgå indholdsblokeringer for dig, så du kan se dine foretrukne serier, når det passer dig.

- En lynhurtig VPN med adgang til hurtige servere hele verden.


Hvordan fungerer Avast SecureLine VPN?

Brugerfladen er meget enkel og nem at betjene. Du køber et abonnement til denne VPN som har en varighed på mellem 12, 24 eller 36 måneder fra den dag du aktiverer produktnøglen og du kan installere denne VPN på op til 10 enheder i din husstand, uanset styresystem i.e. Windows, Mac, Android og iOS.

Der er ingen bindingsperiode eller automatisk fornyelse på denne VPN. Så snart dit abonnement udløber kan du altid vælge at forny det ved at købe en forlængelse i vores webshop.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8/8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1) (alle versioner undtagen Windows 7 Starter).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyere.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 6.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 13 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 10 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Producent : Avast

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]