Når du bestiller et softwareprodukt her på vores hjemmeside, e-Gear.dk, så tilbyder vi dig forskellige muligheder for betaling. Vi vil kort gennemgå de betalingsmuligheder du har i det følgende. Hvis du har spørgsmål til os omkring vores betalingsmuligheder eller hvis du ønsker at betale på en måde vi ikke tilbyder, så tøv ikke med at kontakte os her https://e-gear.dk/contacts/

 

   


Dankort

Dankort er Danmarks nationale betalingskort. Det kombinerede VISA/Dankort tillader endvidere brug i udlandet. Det er gebyrfrit at anvende Dankort som betalingsmulighed. Når du bruger kortet, bliver beløbet hævet i løbet af et par dage – så ved du altid, hvor mange penge, du har brugt.

 

 

 

   


VISA-kreditkort

VISA er internationalt kendt og accepteret som betalingskortet i webshops og butikker verden over. Især på internethandlen er VISA udbredt især i Europa og Nordamerika. Som betalingskortet har VISA en høj grad af sikkerhed via deres "3D Secure" system. Den øgede sikkerhed består i, at kunden efter indtastning af sine kortoplysninger skal bekræfte sin 3D Secure-kode. Koden bliver oprettet af kortholderen, første gang der bruges 3D Secure.

 

   


VISA-Electron

Visa Electron er, modsat VISA, et betalingskort med saldokontrol på kortet, som derfor kun kan bruges, når der er penge på kontoen. Med hensyn til sikkerhed anvender VISA Electron også "3D Secure", hvor kunden skal indtaste sine kortoplysninger og bekræfte sin 3D Secure-kode.

 

   


MasterCard-kreditkort

MasterCard er et betalingskort som er globalt anerkendt som betalingsmiddel i over 23 millioner butikker, både fysiske butikker og online. MasterCard har samme høje standard som VISA, hvor "3D Secure" anvendes til sikre online transaktioner imod svindel og misbrug.

 

   


Maestro-kreditkort

Maestro er forholdsvist udbredt globalt, men er mest populært i Europa og Nordamerika. Maestro er et debetkort, ligesom VISA Electron, og det betyder at beløbet hæves straks på kundens konto ved et køb. Maestro har samme høje standard som VISA og MasterCard, hvor "3D Secure" anvendes til sikre online transaktioner imod svindel og misbrug.

 

   


PayPal online betaling

PayPal er en e-handelstjeneste som er meget udbredt globalt. Om du befinder dig i Europa, Amerika, Afrika eller Asien vil PayPal være kendt som et stærkt brand og betalingsinstrument til online transaktioner. PayPal sørger for at overføre transaktioner mellem køber og sælger i enhver form for e-handel på internettet. PayPal tager et procentvist gebyr for hver transaktion og det kræver, at man har oprettet en PayPal konto før man kan gennemføre et køb. Via PayPal kan man som kunde betale online med Visa, MasterCard, American Express eller Discover-betalingskort.

 

   


MobilePay via mobiltelefonen

MobilePay er betalingsløsning, der gør det muligt for kunden at foretage en mobilbetaling via app'en MobilePay - MobilePay er udviklet af Danske Bank og som kunde i Danske Bank kan du bruge MobilePay til at betale for dine køb i bla. vores webshop. Der er ikke nogle former for gebyrer forbundet med din betaling via MobilePay - e-Gear.dk afholder eventuelle omkostninger forbundet med brugen af MobilePay.

 

   

Betaling via din netbank

Vi anvender Trustly til håndtering af betaling via netbank, så du kan vælge at betale ved at logge direkte på din netbank og derigennem foretage betaling. Du skal bruge dit nemID og nøglekort eller nøgleboks for at verificere din indentitet og gennemføre betalingen.

 

   


EAN Betaling

kommer snart