Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Gratiszonen

Hos e-Gear.dk arbejder vi med salg af digitale produkter fra hele verden. Det betyder at vi løbende falder over en masse forskelligt software som faktisk er rigtig godt og gratis at bruge. I denne sektion har vi samlet nogle af de gratis digitale produkter og ydelser som vi er faldet over eller faktisk selv bruger.

Det kan være alt fra kommunikationssoftware, billedbehandlingsprogrammer, mindre softwareprodukter der bare gør det hele lidt nemmere og f.eks. gratis e-bøger som du frit kan downloade og læse. Vi har valgt at lave denne gratiszone fordi at vi ønsker at dele de mange gode og gratis ting man kan finde på nettet, som gør det nemt for dig.

Vi har valgt at oprette de forskellige produkter og ydelser som "produkter i shoppen" - men som det fremgår er der ikke nogen priser på produkterne og når du klikker på linket bliver du sendt til den pågældende ydelse eller direkte til download siden.

Vi håber du finder noget du kan bruge om det er til erhverv eller privat.

Resultat

Sorter efter
 1. Tager du billeder på din smartphone men kunne godt tænke dig lige at give dine billeder det ekstra flotte look?
 2. Er du vild med at tage billeder. Mangler du lidt inspiration til hvordan eller måske bare lidt tips og tricks?
 3. Perfekt til dig som der gerne vil lave PDF filer til print, trykopgaver eller måske foldere?
 4. Cyberduck er et stærkt FTP program til Mac og Windows.
 5. Er du vild med HDR billeder? Vil du gerne give dem endnu mere power? Så er Presetpro det rigtige sted og det er helt gratis!
 6. Med mere end hundredtusindvis af gratis fotos og videoer. Som du frit og gratis kan bruge i dine projekter.
 7. Vil du gerne arbejde med grafik til web, billedebehandling eller andre grafiske opgaver? Så er GIMP et gratis alternativ til Adobe Photoshop
 8. Skærmbilleder er én ting. Men med Lightshot, kan du tilføje streger, kommentar og grafik ovenpå dine skærmbilleder - Helt gratis!
 9. Har du Lightroom, så har PresetPro et hav af gratis presets du kan downloade gratis
 10. Giv dine billeder endnu mere power og boost med gratis looks til Luminar! PresetPro har alt hvad du skal bruge og det er helt gratis!
 11. Trello giver dig mulighed for at holde overblik på dine oprettede projekter eller den næste familieferie - helt gratis!
 12. Det er Gratis og kan faktisk alt indenfor 3D visualisering og animation. Vil du prøve kræfter med 3D så er dette markedets bedste gratis program.
 13. Har du svært ved at holde fokus på en opgave når du sidder ved computeren? Øg din produktivitet og få din fritid tilbage ved at blokere for distraherende websites, spil og applikationer.
 14. Når du arbejder med billeder film til instagram, facebook eller video til youtube, kan luts gøre en kæmpe forskel og booste dine billeder helt fantastisk!
 15. Vil du gerne lave digital musik? Så prøv kræfter med Music Maker Free. Hvor du kan producere din egen musik helt gratis!
 16. Er et alternativ til Adobe Illustrator, hvor du kan lave vektor baseret grafik, som ikoner, logo design og andre tryk opgaver.
 17. Password er noget af de vi skal passe bedst på. Men det kan være svært hvis de skal være lange og komplicerede. Men det er slut nu, for med Lastpass har du kun 1!
 18. Bruger du Lightroom? Så har PresetPro et hav af gratis færdige Profiles du frit kan downloade og bruge på dine billeder.
 19. Hvis du har photoshop installeret, så kan du bruge actions til at forbedre dine billeder endnu mere!
 20. Med over 1 million gratis højopløsningsbilleder er Unsplash en af de største "Gratis" billeddatabaser på nettet.
 21. Har du brug for et godt online chat program som samtidig kan holde styr på projekter, tidslinjer og meget mere? Så er Slack et rigtig godt valg!
 22. Perfekt til dig som gerne vil visualisere en ombygning, ændringer i haven eller bare lige vil se hvordan noget kan komme til se ud i stuen. Det er nemt hurtigt og enkelt!
 23. TeamViewer er en omfattende, fjernadgangs-, fjernkontrols- og supportløsning, der fungerer på næsten alle skrivebords- og mobile platforme, inklusive Windows, macOS, Android og iOS.