Hos e-Gear.dk er kunden i centrum

Det kan være svært at følge med på bølgen, om at levere den bedste service til kunderne. I dag er der øget pres fra konkurrenterne på leveringstid, support, og ikke mindst købsoplevelsen. Hos e-Gear.dk har vi valgt at prioritere it-support højt, og på den måde give kunden en oplevelse af, at de er i centrum.

 

Vores 5 fokusområder

Nem og hurtig handel

Vi gør det nemt for dig at foretag et køb hos os. Da vi udelukkende forhandler elektroniske produkter der fungerer som nøglelicenser, sender vi dig en mail med dit indkøbte produkt så snart, du har foretaget købet. Betalingen er gebyrfri, og du modtager leveringen på få minutter. Nemt, hurtigt og sikkert.

God kundeservice

Hos e-Gear er kunden altid i centrum. Vi sidder klar til at hjælpe dig, hvis du har et teknisk spørgsmål eller har brug for hjælp eller rådgivning til et af vores produkter. Med en stærk, faglig ekspertise har vi Danmarks bedste supportteam, der altid bestræber sig på at svare inden for 24 timer.

 

Tryghed i handlen

Tryghed i handlen er en kerneværdi for os. Vi tror nemlig på, at tryghed skaber tillid – og det er præcis det, vi forsøger at opnå hos vores kunder. Med vejledning gennem hele dit køb. Vi er certificerede forhandlere og godkendt til e-mærket, og derfor garanterer vi dig en tryg og sikker handel.

 

Kundeloyalitet på Trustpilot

Fordi en god og tryg kundeservice altid er højeste prioritet for os, har vi opnået mere end 700 positive anmeldelser på Trustpilot. Det betyder meget for os at besvare både gode og dårlige anmeldelser fyldestgørende, fordi vi sætter stor pris på den tid, vores kunder bruger på at give os rosende ord med på vejen eller konstruktiv kritik.

 

E-mærket

Som en af Danmarks største udbydere af sikkerhedssoftware er vi godkendte til e-mærket, hvilket vil sige, at du trygt og sikkert kan lægge en handel hos os. Det betyder bl.a., at vi lever op til e-handelsloven, markedsføringsloven, købeloven, forbrugeraftaleloven og persondataloven. Og med en godkendelse af de højeste instanser i Danmark kan du altid regne med god service og stærk ekspertise, når du handler hos e-Gear.

 

Certificeret og godkendt forhandler hos alle de største producenter i verden

Som en af de få i Danmark! Er e-Gear.dk godkendt hos alle de største software og sikkerhedsproducenter i verden til at forhandle deres produkter. Det gør at når du handler hos e-Gear.dk får du ikke ugyldige licenser, som pludselig holder op med at virke.

Nej! Vi er ikke de billigste på markedet

Nej! Vi sælger ikke dårlige licenser som skal aktiveres via en telefon

Nej! Vi ligger ikke Tyskland og sælger op i DK

Vi er en Dansk IT virksomhed med placering i den jyske muld. Vi ved at vores kunder, vil vide sig sikre når de handler deres software og IT-sikkerheds produkter. Vi er certificeret forhandler af alle de store brands - og små. Så vi kan altid stå 100% på mål for vores produkter. Hos e-Gear.dk får du ikke noget der er solgt til 10 andre. Hos e-Gear.dk er vi godkendt af e-mærket, så du ved at du handler sikkert.

Hos e-Gear.dk er servicen bag vores produkter afgørende for at vores kunder føler de har gjort en god handel.

Hvorfor skriver vi dette?

Det gør vi fordi at markedet i dag er fyldt med webshops fra ind og udland der sælger en masse dårlige licenser, men uden du måske lige er opmærksom på det. Det kan være de sælger en licens som de har solgt til 10 andre, men da den kan aktiveres op til 15 gange, så kan de sælge en Windows 10 home til 120 kr. For når de har solgt den 15 gange er det 15 x 120 og så det pludselig en god forretning. Men ikke for kunden som kort tid efter kan opleve at licensen bliver lukket.

Vi gør det fordi at mange udenlandske webshops er begyndt at sælge licenser op til det Danske marked. De oversætter deres shop til dansk, men ligger måske i Holland, Polen eller Tyskland og har ikke tilladelse til at sælge til de nordiske markeder. I sidste ende er det ofte kunden der bliver den store taber, da licensen bare bliver lukket af producenten og så det os som kunder der skal bøvle med at få pengene retur.

Hos e-Gear.dk har vi gode priser, på certificeret produkter. Vi står 100% på mål for alt hvad vi sælger og det kan vi fordi vi er godkendt og certificeret af producenten af det pågældende produkt. Det kan vi fordi at har en kunde et problem, et spørgsmål eller på anden måde brug for hjælp eller rådgivning, så har vi Danmarks bedste support team som sidder klar til at hjælpe dig helt i mål.

Så hvorfor har vi så mange trofaste kunder?

Det har vi fordi at vores kunder ved at når de handler hos e-Gear.dk, så har de fået et ægte produkt, til en god pris og har de brug for hjælp, så sidder vi klar.

 

Kundeloyalitet på Trustpilot

Vi er godt klar over, at der kan ske fejl i købsprocessen. For os handler det om at løse de fejl der måtte opstå, hurtigt og effektivt. På den måde, bliver vi dygtigere hos e-Gear.dk. Vi tror på at tryghed skaber tillid, og det er præcis, hvad vi forsøger at opnå med vores kunder. Vi vil sikre os, at vores kunder er så tilfredse med vores service, at de får lyst til at handle hos os igen.

Vi kan kun vide hvor tilfredse vores kunder er, når vi får feedback på Trustpilot.dk. Her kan vi blive klogere på, hvordan de oplever adfærden og leverancen hos e-Gear.dk. Vi er super stolte over de næsten 700 positive anmeldelser vi har på Trustpilot, og vi gør en stor dyd ud af både at besvare dårlige og gode med gode fyldestgørende besvarelser, fordi vi sætter stor pris på at vores kunder vælger at bruge deres tid på at omtale os. Sådan motiveres vi til at blive bedre og vi besvarer ALTID alle vores anmeldelser, da det skaber dialog og kundeloyalitet.

Når det er sagt kan vi kun sige mange tak til alle vores trofaste kunder som igen og igen bliver ved med at skrive på vores væg.

 

e-Gear.dk er godkendt af e-mærket

Hos e-Gear.dk sælger vi software og herunder er vi en af Danmarks største udbydere af sikkerhedssoftware. Det forpligter også vores virksomhed til at kunne vise at man trygt kan handle hos os. Derfor er vi godkendt hos e-mærket. Det viser vores kunder at de kan regne med vores service, ekspertise og at vi altid er godkendt af de højeste indstanser i Danmark.

e-mærket har en stor betydning, dog ser vi også at udenlandske konkurrent bare tilføjer logoet fra e-mærket til deres side, men en måde hvorpå du kan sikre dig at virksomheden rent faktisk er godkendt er ved at klikke på det. Så skal det henvise over til e-mærket, så du kan læse certifikatet - Klik her for at se vores certifikat hos e-mærket.

Dette er din garanti for en god og sikker handel. 

 

Rejsen fra 2010 til 2020

Historien om e-Gear.dk går helt tilbage til 2010, hvor salget gik på hardware, gamingudstyr og computertilbehør. Efter en strategiændring i 2012, hvor nye ejere overtog e-Gear.dk, blev strategien ændret og der blev fokuseret 100% på salg af softwarelicenser.

e-Gear.dk erfarede ret hurtigt, at der var en del uautoriserede forhandlere på markedet, som solgte dårlige licenser og fokus var derfor at bryde denne ring. e-Gear.dk er certificeret til at videresælge softwareprodukter som en ”elektronisk download”, hvor køberen modtager et link til download af softwareproduktet, og en licensnøgle til aktivering af licensperioden. For at gøre det nemt for kunderne ved bestilling af software, sendes licensen direkte til kundens mail.


Udvidelse af sortimentet

Det er virksomheden SoftwareNerds ApS der i dag ejer e-Gear.dk, og brødrene Benny og Martin Egesø, som også agerer som virksomhedens direktører.

e-Gear.dk udvider sit sortiment her i 2021, hvilket indebærer salg af brugte bærbare og tilbehør som fx online games. Der bliver også mulighed for at bestille som pre-order på udvalgte produkter. Der vil komme mere fokus på gaming-computere fremover. De nye tiltag er kun starten på en spændende rejse for e-Gear.dk, og vi glæder os til at tage dig med.

 

Support på Dansk

Vi er altid klar på supporten til at hjælpe dig, og give dig den bedste kundeoplevelse. Med den nye kundechef, Morten Lund, i spidsen, leverer han den bedste support på både mail og livechat, sammen med sit team.

Kontakt os på mail eller vores livechat. Det er vigtigt for os at kunne give dig den rigtige support. Derfor anbefaler vi, at du tager et screen dump af problemet, så vi kan rådgive dig bedst muligt.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev, og så sørger vi for, at du er opdateret på seneste nyt fra e-Gear.dk.

Vi sætter pris på, hvis du vil give en anmeldelse på Trustpilot, næste gang du handler hos os, kun sådan ved vi, hvad vi gør godt, og hvad vi kan gøre bedre.