Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Om e-Gear.dk

Eksisteret siden 2010

e-Gear.dk gik for første gang online den 8. december 2010, hvor konceptet var salg af kvalitetsprodukter indenfor hardware, gamingudstyr og computertilbehør. I april 2012, da vi som nye ejere overtog e-Gear.dk, valgte vi at ændre strategien for e-Gear.dk og fokusere 100% på salg af softwarelicenser. På e-Gear.dk finder du derfor softwareprodukter til nogle af Danmarks laveste priser og du finder ligeledes softwareprodukter som ingen andre danske forhandlere tilbyder.

Via unikke samarbejdsaftaler med danske og udenlandske softwarevirksomheder er vi i stand til at tilbyde softwareprodukter til fordelagtige priser og som normalt kun kan downloades via producentens egen hjemmeside - e-Gear.dk er certificeret til at videresælge disse softwareprodukter som en "Elektronisk Download", hvor køberen modtager et download-link til softwareproduktet og en licensnøgle til aktivering af licensperioden - alt sammen leveres via e-mail, så levering er hurtig og omkostningsfri (Gælder kun software licenser).

 

2020

Året tæller 2020 og igen vælger e-Gear.dk at udvide virksomheden. I starten af året har vi foretaget store ændringer, blandt andet er en ejer trådt ud og en ny ejer er kommet til. I dag ejes e-gear.dk af virksomheden SoftwareNerds ApS som ejes af brøderne Benny og Martin Egesø, som også agerer som virksomhedens direktører. Derudover er Morten Lund tiltrådt som kundechef og sikrer at alle vores kunder altid får den bedst mulige support sammen med hans team.

I 2020 vil e-Gear.dk løbende udvide med nyt sortiment, som blandt andet kommer til at inkludere fysiske varer som f.eks. brugte bærbare og tilbehør, online games med alt fra eksisterende spil til preorders. Der vil også komme meget mere fokus på gaming-computere igennem vores udvalgte samarbejdspartnere. Vi vil løbende udvide vores sortiment med varer som supplerer vores nuværende forretning, så hold øje med e-Gear.dk i 2020 - der kommer til at ske en masse nyt!

 

 

Vi er e-Gear.dk

       
         
   

Sådan handler du hos os

 For at foretage et køb på e-gear.dk skal du igennem 5 trin og husk at hos e-Gear.dk er vi
godkendt af e-mærket - Så ved du at det altid er en sikker handel!

 

1. Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.

2. Indtast dine personlige oplysninger

3. Vælg forsendelses/betalingsmåde

4. Godkend vores forretningsbetingelser

5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlingssiden og godkend købet

 

Anmeldelse af e-Gear.dk

Hvis du har haft en god oplevelse med din handel på e-Gear.dk eller ønsker at give os anden form for feedback,
vil vi sætte pris på hvis du vil bruge 4-5 minutter af din tid på at skrive en anmeldelse af din oplevelse.

Det eneste du skal gøre er at klikke på banneret herover og opret din anmeldelse.

 

 

 

   

Support

Har du behov for teknisk support eller har du spørgsmål til de produkter som vi forhandler på e-Gear.dk?
Så er du meget velkommen til at kontakte os. Dog skal du være opmærksom på
hvad din problemstilling er, og hvordan du så skal tage kontakt.

 


 

Juridiske oplysning

e-Gear.dk

Workspace Haslegården
SoftwareNerds ApS.
Haslegårdsvej 8-12
8210 Århus V

CVR: 38508474
(e-Gear.dk er ejet af SoftwareNerds ApS)