check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

AVG Secure VPN

AVG Secure VPN

DKK 179
Sikker færden på internettet med en VPN installeret og du kan se film og serien som normalt er geo-blokeret.
Regular price: 179.0000 DKK In stock! Order now!
179 DKK Inkl Moms

+ Nedan måste du välja antal installationer, samt längden på den period du vill ha prenumerationen.

* Påkrævede felter

179 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

AVG Secure VPN er en VPN, også kaldet "Virtuelt Privat Netværk", som fungerer ved at den opretter en sikker og privat forbindelse fra din computer til internettet. På den måde kan din færden på internettet ikke overvåges eller opsnappes af andre.

En VPN fungerer i praksis ved at den krypterer din internetforbindelse, og den datatrafik du udveksler med internettet, så din online aktivitet ikke kan overvåges. Dette ekstra lag af sikkerhed gør, at du kan surfe helt anonymt og i fred på internettet uden andre ved hvad du foretager dig eller dine personfølsomme data bliver eksponeret.

Windows:
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1.
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyere.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 6.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 12 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 10 enheder

Varighed : 1 til 3 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]