AVG Secure VPN

Sikker færden på internettet med en VPN installeret og du kan se film og serien som normalt er geo-blokeret.
Regular price: 199.0000 DKK 199
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
199,00 DKK Inkl Moms

AVG Secure VPN er en VPN, også kaldet "Virtuelt Privat Netværk", som fungerer ved at den opretter en sikker og privat forbindelse fra din computer til internettet. På den måde kan din færden på internettet ikke overvåges eller opsnappes af andre.

En VPN fungerer i praksis ved at den krypterer din internetforbindelse, og den datatrafik du udveksler med internettet, så din online aktivitet ikke kan overvåges. Dette ekstra lag af sikkerhed gør, at du kan surfe helt anonymt og i fred på internettet uden andre ved hvad du foretager dig eller dine personfølsomme data bliver eksponeret.


Hvordan fungerer en VPN på min computer?

Hovedparten, om ikke alle de hjemmesider, som du besøger, downloader sporingskomponenter eller cookies til din computer, der logger din onlineaktivitet til forskellige formål. Et virtuelt, privat netværk er den bedste applikationstype til beskyttelse af din onlineaktivitet og privatsfære.

Et virtuelt, privat netværk kan skjule din virkelige IP-adresse ved at omdirigere al din internetdatatrafik. Herudover krypterer en VPN alle de transmitterede data for at sikre, at de ikke bliver opsnappet uden dit samtykke.

Denne VPN-løsning leveret af det velkendte sikkerhedsfirma AVG lover at sikre din privatsfære med en høj grad af kryptering af alt din datatrafik, også når den er forbundet med offentlige og usikre, trådløse netværk.

Anvendelse af AVG Secure VPN er ekstremt intuitivt, som forventet. Applikationen fremviser et design, der vil være velkendt, hvis du bruger andre AVG produkter. Brugerfladen afslører den nuværende sikkerhedsstatus for din computer (beskyttet eller ubeskyttet) og den aktuelt sporede IP- adresse.

Der er forskellige IP-adresser, som du kan vælge imellem, eftersom AVG Secure VPN fremkommer med support til VPN-servere fra hele verden, på alle kontinenter. De få indstillinger, som AVG Secure VPN har, gør dig i stand til at konfigurere applikationens adfærd efter dine behov. Du kan således instruere den til automatisk at gå anonym, når computeren bliver forbundet med et Wi-Fi netværk uden nogen kodeordsbeskyttelse. Herudover kan AVG Secure VPN vise, eller skjule notifikationer og starte op sammen med Windows.


Info om produktet

Vær opmærksom på, at denne udgave af AVG Secure VPN kan installeres på et ubegrænset antal enheder - men kun med 1 aktiv forbindelse ad gangen.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows 7, Windows 8, Windows 10

Version: 2019

Producent : AVG

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]