check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Kaspersky Internet Security Für Android

Kaspersky Internet Security for Android

DKK 69
Beskyt din Android-smartphone og alle dine personlige oplysninger med Kaspersky Internet Security for Android.
Regular price: 69.0000 DKK In stock! Order now!
69 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Du anvender sikkert din smartphone til at betale parkeringsbilletter, tjekke netbank, shoppe online, surfe på internettet, sende e-mails, chatte med venner osv. Men har du husket at beskytte din smartphone imod virus, malware, hackere og andre sikkerhedstrusler?

Til formålet er Kaspersky Internet Security for Android et godt valg, da softwaren understøtter alle Android-baserede smartphone modeller og sørger for at ingen former for virus kan inficere din smartphone. Derudover sørger Kaspersky Internet Security for Android for følgende:

- Låser en mistet smartphone, finder den og sletter data fra den - også selvom SIM-kortet udskiftes

- Beskytter imod alle typer af virus, spyware, trojanske heste, orme, bots osv.

- Blokerer falske websteder og de frygtede phishing-angreb

- Blokerer uønskede opkald og SMS-beskeder

- Skjuler alle dine personlige beskeder - herunder kontakter, opkald, SMS-beskeder og logfiler

- Identificerer uautoriserede brugere af din smartphone ved i hemmelighed at tage et "forbryderfoto" af dem

Kaspersky Internet Security for Android er optimeret til minimal påvirkning af batterilevetiden på din mobiltelefon eller smartphone.


Android:
Telefoner og tablets med Google Android 5.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : 1 år

Platform: Android

Ean: 0762223223337

Producentnummer: KL1091GCAFS

Producent : Kaspersky

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]