check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

ACID Pro

Magix ACID Pro 10

DKK 729
Musik software i topklasse og med endnu flere muligheder
Regular price: 729.0000 DKK In stock! Order now!
729 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

MAGIX styrker ACID Pro-platformen, samtidig med at den forbliver tro mod dens rødder som en kraftfuld, elegant, men alligevel let at bruge digitalt lydstudie. ACID Pro integreres problemfrit med en række DAW-løsninger og tilføjer unikke og innovative loop-baserede kreationer.


ACID Pro revolutionerede loopbaseret musikproduktion for mere end 20 år siden, og MAGIX fortsætter fortsætter med at gøre produktet bedre og bedre ved at tilføje mange nye professionelle funktioner, instrumenter, effekter og en all-power 64-bit arkitektur i selve softwaren. Med en ny, slank og moderne grænseflade og dets innovative loopbaserede kompositionsmiljø bevarer softwaren den enkle, elegante arbejdsgang, som den er blevet berømt for af musikere overalt i verden.BOOST DIN KREATIVITET - Med ACID Pro
ACID Pro er et loop-baseret musikproduktionssoftware. Teknologien i systemet matcher beats automatisk til dit projekts tempo og tilføjelser. Med ACID Pro vil du opleve en meget mere enkle arbejdsgange og men derimod helt fantastiske kreative resultater!


Når du vælger ACID PRO, får du en verden af muligheder som f.eks:


MIDI Playable Chopper
Den opdaterede MIDI Playable Chopper i ACID Pro giver dig mulighed for at afspille previews af dine projekter nemt og hurtigt og det gælder også de ACIDiserede loops eller dine egne optagelser med ethvert MIDI-tastatur. Oplev en virkelig elegant måde at omarrangere prøve kataloger og læg mønstre hurtigere for dine beats hurtigere end nogensinde før.


ACID Morph Pads
Tildel lydspor, instrumenter eller andre unikke tracks og leg rundt med de intuitive kontrolelementer.


SUREDE loops
Arbejder du med en tre minutters sang så kan du benytte dig af et omfattende bibliotek med beats, diverse prøver, og remix eller komponer dem med din egen stil. Loops kan altid tilpasses tempo og beat der følger præcis din sang.


Pick-Paint-Play
Har du nogensinde forestillet dig, at du simpelthen tegner dine beats på en multitrack-tidslinje? Nej måske ikke, men med ACID Pro er det faktisk muligt.og meget meget mere.


ACID Pro inkluderer også det populære Serum wavetable synthesizer-instrument fra Xfer Records.


Så ønsker du det ultimative software til din musikproduktion og ønsker du at løfte din musik samt arbejdsgang til næste nivuea, så er du rigtig godt rustet med ACID Pro. Se videoen herunder og få fuldt overblik på hvad der følger med når du køber Acid Pro.


Windows:
Microsoft Windows 10 64-bit version (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 64-bit version (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
* 32-bit Windows er ikke understøttet.

Minimum:
CPU: Intel- eller AMD processor med understøttelse af 64-bit.
RAM: 1 GB hukommelse.
HDD: 700 MB ledig diskplads.
Skærmopløsning på 1024x768.

Anbefalet:
CPU: Multicore Intel- eller AMD processor med understøttelse af 64-bit.
RAM: 8 GB hukommelse.
SSD: 16+ GB ledig diskplads.
Skærmopløsning på 1024x768 eller højere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Version: 10

Producent : Magix

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]