check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Vores producenter

Herunder finder du en liste med alle de producenter som vi forhandler hos e-Gear.dk.

Vi har tæt og direkte samarbejde med de største producenter på markedet som f.eks. Norton, Affinity, Adobe og Kaspersky med flere, så når man handler hos e-Gear.dk så ved man også at det er kvalitet og ikke dårlige licenser, som man finder på 80% af de andre sider der repræsenteret på verdensplan også selv om siderne er oversat på Dansk.

En anden fordel ved at handle på www.e-Gear.dk  er at hvis man oplever problemer med systemet eller aktiveringen, så fordi vi har direkte kontakt og alle vores supportere snakker Dansk og Engelsk, så kan vi også servicere vores kunder meget bedre end mange af de andre - og hos e-Gear.dk får du altid svar når du skriver til os.

Vi arbejder konstant på at skaffe de bedste software produkter hjem til vores kunder og ikke mindst til de bedste priser vi overhovedet kan, samtidig med at vi selvfølgelig også har noget at leve af, så vi netop kan blive ved med at gøre det vi gør. Kigger man på software markedet i dag, så der mange "UTROLIG" mange der tilbyder software og sikkerhedsløsninger til helt igennem vanvittige priser og med vores viden omkring markedet samt at man skal handle sine licenser indenfor EU, så kan det simpelthen ikke lade sig gøre til de priser uden der er noget galt. Man kan i 9 ud af 10 tilfælde godt forberede sig på at licensen enten er solgt flere gange eller at det er en udviklingslicens som ikke er meningen, skal kunne vidersælges. Man kan også løbe ind i at man får en licens som kun må blive solgt i f.eks. Asian og jo man kan godt aktiverer den, men når producenten ser problemet bliver de lukket også har man tabt sine penge.

Derfor er det afgørende at man handler et sted hvor man tildels kan se de er godkendt af e-mærket, har Dansk support og Dansk CVR nr og som i vores tilfælde kan bryste sig af at være direkte forhandler med de største. Det kan dog til tider være svært at se på mange af de andre sider og visse reklamerer med at de har forhandler aftaler som de slet ikke har. Det gør det naturligvis ikke nemmere for dig som kunde.

Det er vores mål altid at yde den bedste support til vores kunder og ikke mindst kvalitets produkter. Så når du handler på e-Gear.dk, så skal du kunne føle dig tryg i din handel.

Ved at klikke på en producent herunder kommer du videre til en underside som indeholder alle de produkter vi forhandler indenfor den producent.

  Norton logo 400x400