check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Affinity Master Collection

Affinity V2 Universal Licens

DKK 1499
Affinity V2 Universal Licens til dig der vil kunne det hele!
Regular price: 1499.0000 DKK In stock! Order now!
1.499 DKK Inkl Moms

+ Når du vælger Affinity V2 Universal Licens får du både Photo, Designer og Publisher i et samlet køb!

Antal:
ELLER

Hos e-Gear.dk har vi samlet den ultimative grafiske pakkeløsning - Affinity V2 Universal Licens. Det betyder at du får alle Affinity´s produkter samlet i ét køb også kvitterere vi naturligvi med lidt rabat på selve købet. 

Når du kigger på en Affinity V2 Universal Licens skal du være opmærksom på at du får følgende med i købet:


Affinity Photo


Skal du arbejde med grafisk design? Er det første man oftest tænker på er Adobe Photoshop. MEN! Du burde kraftigt overveje Affinity Photo! Hos e-Gear.dk arbejder vi altid på at finde de bedste alternativer på markedet og teste om de er gode nok til vores kunder. Vi har derfor etableret tæt samarbejde med Affinity, som laver markedets absolut bedste pendant til Adobe´s Photoshop, Indesign og illustrator.

Læs mere om Affinity Photo her

Photo er affinity svar på Adobe Photoshop, både når vi ser på funktioner, layout, brugeroplevelse og meget mere. Affinity Designer


Affinity Designer er et vektorbaseret grafisk system, der er designet som et alternativ til Adobes Illustrator. Så skal eller arbejder du med vector grafik, når det gælder f.eks. logodesign, visitkort, ikon design eller måske hele koncepter? Så er Affinity Designer det helt rigtige valg.


Læs mere om Affinity Designer her

Om du ny designer eller gamle professionel? Så tilbyder Affinity Designer alt hvad du skal bruge for at kunne udarbejde dine vector baseret kreative projekter. En moderne, intuitiv brugergrænseflade, der giver brugerne mulighed for næsten problemfri overgang mellem fra Illustrator til Affinity Designer. Man finder alle de værktøjer, tastaturgenveje som man kender fra sine Adobe løsninger. Derudover er det bare utroligt nemt at lærer, specielt hvis du kommer fra Adobe Illustrator. En anden ting som er meget afgørende  er dog at det er meget billigere, end f.eks. Adobe Illustrator. Affinity Publisher


Affinity Publisher er et vektorbaseret grafisk system, der er designet som et alternativ til Adobes Indesign. Perfekt til opsætning af visitkort, foldere og andre trykopgaver. Det er netop her at Affinity Publisher har sine styker og er det helt rigtige valg.


Læs mere om Affinity Publisher her


Affinity Publisher er et professionelt grafisk softwareprodukt udviklet af Serif og designet til at skabe avancerede dokumenter af højeste kvalitet. Et moderne, intuitiv brugergrænseflade, der giver brugerne mulighed for næsten problemfri overgang mellem fra Indesign til Affinity Publisher. Affinity Publisher tilbyder et hav af sofistikeret værktøjssæt. Hvis du forvejen kender til Adobe InDesign, har du ikke noget problem med at gå over til Publisher. Her kan du hurtigt og nemt oprette eller importere sidelayouts, som ud tidligere har lavet i Indesign. Affinity Publisher er utrolig nemt at gå til både som begynder eller expert det betyder ligeledes at de mere tunge grafiske programmer er blevet tilgængelige for både Private og Erhverv.Affinity V2 Universal Licens er til dig som ved at du både skal arbejde med grafik til web, dig som ved at du skal kunne lave visitkort, flyers og meget mere samt dig som der har brug for at kunne tegne vector og lave grafisk billeder, ikoner mm til print.

Hos e-Gear.dk kan vi faktisk kun sige wow! Hvad man ikke får for så lidt penge. Det er simpelthen ikke til at forstå!


 

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 64-bit 2004(20H1) eller nyere (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
* 32-bit Windows er ikke understøttet.

Minimum:
CPU: Intel eller AMD processor med 2 kerner og understøttelse af 64-bit.
Ram: 4 GB hukommelse.
HDD: 1 GB ledig diskplads.
Grafikkort med understøttelse af DirectX 10.
Skærmopløsning på 1280x768.

Anbefalet:
CPU: Intel eller AMD processor med 4+ kerner og understøttelse af 64-bit.
Ram: 8+ GB hukommelse.
SSD: 1+ GB ledig diskplads.
Grafikkort med understøttelse af DirectX 12 for understøttelse af hardwareacceleration.
Skærmopløsning på 1280x768 eller højere.


macOS:
Apple macOS 10.15 (Catalina), 11 (Big Sur), 12 (Monterey), 13 (Ventura).

Mac Pro, iMac, iMac Pro, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini
CPU: Intel eller ARM-baseret Apple Silicon-processor (M1/M2).
RAM: 4+ GB Hukommelse.
HDD: 3+ GB ledig diskplads.
Skærmopløsning på 1280x768 eller højere.

iPadOS:
Apple iPadOS 15 eller nyere.

iPad Pro (alle modeller)*
iPad Air (2, 3, 4 og 5)*
iPad (2017 og frem)
iPad mini (5 & 6)

* M1-udstyrede iPad-modeller anbefales til et mere hukommelsesintensivt design.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : Livstid

Platform: Windows, Mac

Producent : Affinity

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]