check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Ashampoo Snap

Ashampoo Snap 16

DKK 169
Snap kan optage, redigere og klippe direkte fra din skærm
Regular price: 169.0000 DKK In stock! Order now!
169 DKK Inkl Moms
Snap kan optage, redigere og klippe direkte fra din skærm
Antal:
ELLER

Med Ashampoo Snap føles det næsten som magi at tage skærmbilleder eller -videoer! Alt, hvad du ser på din skærm, kan fanges gang på gang sammen med mange smarte indstillinger. Det indbyggede redigeringsværktøj tager sig af efterbehandling og filhåndtering. Men Snap giver dig også flere værktøjer til at tilføje mere betydning til dine skærmbilleder: Autonummerering, kommentarer, figurer, cliparts og andre elementer hjælper dig med at fortælle din historie visuelt og med stil! Uanset om du arbejder hjemmefra, hurtigt skal forklare en procedure eller planlægge en hel vejledning, har Snap de værktøjer, du har brug for!


Billedredigeringsprogrammet har altid været kernen i Ashampoo Snap, da det giver alle værktøjer til at kommentere, illustrere og polere dine skærmbilleder med kommentarer, pile, cliparts og effekter. Til Ashampoo Snap 14 er det blevet fuldstændig genskabt! Vi ønskede at give dig et strømlinet, yderst funktionelt og problemfrit design, der klarer arbejdet uden distraktioner, og vi mener, at det er lykkedes! Se selv og oplev et niveau af visuel klarhed og intuitiv håndtering, du aldrig før har set i et skærmbillederedigeringsprogram!

Operativsystem
Windows® 11(64bit), Windows® 10 (64bit)

Krav:
Enhver enhed, der understøtter de ovenfor anførte operativsystemer. Systemer med ARM-processorer understøttes ikke.

Andet
Internetforbindelse er påkrævet for at aktivere programmet.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : Livslang

Platform: windows

Producent : Ashampoo

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]