Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Skylum Luminar AI

En super stærk pendant til lightroom dog med endnu flere muligheder og som både virker til Windows og Mac.
Regular price: 999.0000 DKK 999 In stock! Order now!
999 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

En super stærk pendant til lightroom dog med endnu flere muligheder og som både virker til Windows og Mac.

Hvis ikke har hørt om Skylum Luminar tidligere men primært kender til Adobe Lightroom eller Adobe Photoshop og Photoshop elements, vil du blive imponeret over Skylum Luminar. Med fokus på billedbehandling har man taget det bedste fra lightroom og kombineret med normale Photoshop funktioner, en moderne grænseflade, og super let billedorganisation, funktioner som et 'klik' Looks ', stærke værktøjer til portrætforbedring og AI Sky Replacement-funktionen, der gør det nemt for dig at redigere baggrunde eller tilføje elementer som du ser på billedet herunder.Luminar rangerer bestemt blandt de bedste fotoredigeringssoftwarepå markedet lige pt og det er jo perfekt for vi er i en tid, hvor billedredigeringsværktøjer er på vej i alle mulige forskellige og spændende retninger - og de gamle værktøjer som Photoshop er ikke længere den eneste måde at redigere dine billeder. Luminar og andre Photoshop-rivaler er heller ikke så dyre, som Adobe CC løsninger, men kan faktisk give dig et ligeså godt resultat, dog bare meget nemmere. Så selvom der er et par gratis alternativer, og nogle af de bedste gratis fotoredigeringsprogrammer ikke er dårlige, er det bestemt værd at grave i lommen efter et ordentligt kommercielt produkt. Både når det gælder funktioner, kvalitet og ikke mindst support til produktet.


En af de helt store funktioner i Luminar er deres AI Sky Replacement-værktøjet som er et helt igennem fantastik værktøj til virkelig at løfte dine billeder til et helt nyt niveau. Det identificerer ikke bare himlen i en udendørs scene, den vælger alle de små ujævnheder mellem grene og omkring træer, kanterne på bygninger og tagterrasser, bjergskråninger og bjerge - og det 'genkender' alle disse elementer med et enkelt museklik. Det langt mere avanceret end almindelige autovalgværktøjer, det går endda ind i billedet og eliminerer kant-glitter, kant-artefakter og overgange.


Og så går Luminar's AI Sky Replacement-værktøj faktisk skridtet videre ved at tilbyde et bibliotek med erstatningselement til at falde ind på dine billeder (eller du kan vælge og indlæse et af dine egne).Dette er ikke det eneste Luminar gør. Det er ikke kun en fotoforstærker, men et kraftfuldt billedredigeringsværktøj i klassisk forstand, der ikke kun tilbyder regelmæssige tone-, farve- og beskæringsværktøjer, men geometriske korrektioner, rå behandling, billedlag og maskering ... og en hel række kreative effekter.


Disse justeringer og effekter kan anvendes manuelt ved hjælp af Luminars fire nyligt strømlinede arbejdsområder eller via et enkelt klik 'Looks' med forudindstillede kombinationer af filtre og effekter. Dette er en fantastisk måde at få ideer til effekter til at anvende på dine fotos, og du vil hurtigt kunne oprette en liste over dine favoritter - og du kan selvfølgelig oprette og tilføje dine egne.


Man kan ikke sige luminar uden at kigge på Luminars integrerede billedsøgnings- og katalogiseringsværktøjer. Det gode ved Luminar er at det er utrolig hurtigt til at loade previews dog er de ikke helt så elegant som i f.eks. ligthroom, men det er nu af mindre betydning.Luminar tilbyder også (som lightroom), at selv efter du har lukket et billede eller endda forladt computeren, kan du gå tilbage senere og ændre eller fjerne nogen af ​​dine indstillinger.


Luminar savner et par nøglefunktioner, som de andre dog har. For det første tilbyder den endnu ikke 'virtuelle kopier' så du kan ikke oprette forskellige versioner af et billede med forskellige 'udseende'. Dette ville dog bare kræve at du kopierer billedet og giver filen et andet navn.


En anden super funktion er Landscape Enhancer, som er et værktøjssæt som kan tilføje mere charme til dine landskabesbilleder. Du kan f.eks. påfør Dehaze for at gendanne dybde og farve i billedet. Du kan også nemt tilføj varmt sollys med Golden Hour. Fungerer perfekt på landskaber eller udendørs portrætter.


Forbedre farver på planter, træer eller blomster med et væld af forstærkere.En anden ting som er super godt ved luminar er mulighed for at købe luts og bruge dem i dit program. Luts er færdiglavede presets som giver dine billeder bestemte looks uden du selv skal sidde og lave alle indstillingerne. 


Alt i alt for du virkelig value for dine penge med Luminar og leder du efter et godt produkt der kan give dine billeder om det er protrætter, bygninger eller landskaber et helt nyt liv, så er luminar bestemt den rigtige løsning til dig.

Er du vild med at tage billeder af landskaber, bygninger og i HDR, så du får de bedste muligher i din redigering, så er Skylum Aurora HDR, det perfekte valg. Du kan læse mere om Aurora HDR her.


 

Systemkrav til Microsoft® Windows®:

Anbefalet

Processor Intel® Core ™ i7 7. generation eller bedre,
AMD Ryzen ™ 7 2. generation eller bedre
Grafik Diskret GPU med 4 GB + RAM
Hukommelse 16+ GB RAM
System Windows 10® (kun 64-bit OS)
Diskplads 10 GB ledig plads med SSD som primært drev
Monitor Kalibreret skærm med mindst 1920 × 1200 opløsning

Minimum:

Processor Intel® Core ™ i5 generation eller bedre
Grafik Åben GL 3.3 eller nyere kompatibel
Hukommelse 8 GB RAM
System Windows 10® (kun 64-bit OS)
Diskplads 10 GB ledig plads
Monitor Mindst 1280 × 768 opløsning


Systemkrav til Apple® macOS®:

Anbefalet:

Processor Intel® Core ™ i7 7. generation eller bedre
Grafik Diskret GPU med 4 GB + RAM
Hukommelse 16+ GB RAM
System macOS 10.13.6 eller nyere
Diskplads 10 GB ledig plads med SSD som primært drev
Monitor Kalibreret skærm med mindst 1920 × 1200 opløsning

Minimum:

Processor Intel® Core ™ i5 generation eller bedre
Grafik Integreret grafikkort
Hukommelse 8 GB RAM
System macOS 10.13.6 eller nyere
Diskplads 10 GB ledig plads
Monitor Mindst 1280 × 768 opløsning

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 bruger med 2 enheder

Varighed : Livstid

Platform: Windows, Mac

Producent : Skylum

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]