Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Cinemagraph - Giv dine billeder liv

Med Cinemagraph kan du give stilbilleder liv og gøre dem endnu mere fantastiske.
Regular price: 279.0000 DKK 279 In stock! Order now!
279 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Cinemagraph adskiller sig fra andre billed og videoredigeringsprogrammer - det er nemlig hverken billeder eller videoer men det man kalder for filmbilleder du kan lave med Cinemagraph. Programmet giver stillbilleder små bevægelser, der gør det enkelte billed endnu mere magisk. Du kan selvfølgelig anvende Photoshop til at lave dem, men hvorfor anvende dyr og kompliceret software, når du kan skabe blændende filmbilleder på bare få minutter med Cinemagraph?Når du vælger Cinemagraph får du følgende muligheder:


Imponerende filmbilleder på få minutter
Fremrande resultater og supernem håndtering
23 effekter og 6 overgangstilstande
Stabiliser rystede optagelser
Roter og beskær i ethvert aspektforhold
Afrundede hjørner giver et særligt udseende
Flere afspilningshastigheder fra slowmotion- til time-lapse-effekter
Tilføj nemt tekstlag
Understøtter alle gængse videoformater, kodeks og opløsninger
Output til animeret GIF eller adskillige andre videoformater
Opret og genbrug indstillinger som forhåndsindstillinger
Outputformater: animeret GIF, MP4 (H.264), WMV, Motion JPEG, WebM, OGG, ukomprimeret AVI


Alt hvad du skal bruge er en videooptagelse - og selvfølgelig Cinemagraph. Videoen skal indeholde så lidt kamerarystelser som muligt, optagelser optaget på stativ er ideel. Inde i Cinemagraph har du adgang til en børste som bruges til at markere de dele af din video, som enten skal bevæge sig eller stå stille. Størrelse, hårdhed og uigennemsigtighed kan tilpasses i softwaren.Mere end bare animation af video
Samspillet mellem de stille og bevægelige dele af dit filmbillede skaber bestemt opmærksomhed. Kombinationen af adskillige visuelle lag giver fantastisk levende billeder og loopede videoer!


Den visuelle værktøjskasse
Du bestemmer hvilke dele, der skal forblive stille og hvilke, der skal animeres. Videoerne skaber ekstraordinært spil og er perfekte til at fange de særlige øjeblikke! Resultaterne kan eksporteres som GIF- eller videofiler efter behov. Eksportindstillinger såsom størrelse, kvalitet og antal loops kan tilpasses med et par få klik, og hvis du gerne vil beholde lyden, kan det også lade sig gøre.


Så vil du gerne kunne lave unikke billeder til facebook og instagram med mere, så er cinemagraph bestemt et godt lille program som kan give en stor effekt.

Operativsystem
Du skal bruge 64-bit-versionen til følgende operativsystemer:

Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7

Software:
Windows Media Player 10

.NET Framework 4.0

Processor:
DVD-kvalitetsredigering og -produktion - tokernet processor med 2.4 GHz eller bedre

HD-kvalitetsredigering og -produktion - Intel Core i5 / 7 eller lignende firekernet processor

RAM:
2 GB eller højere til DVD-kvalitetsredigering og -produktion

4 GB eller højere til HD-kvalitetsredigering og -produktion

8 GB eller mere er anbefalet

Grafikkort:
DirectX 9

Pixelshader v2.0

Min. 128 MB RAM.

Min. 1280 x 1024

Andet:
Internetforbindelse er påkrævet for at aktivere programmet.

Nogle tjenester kræver internetforbindelse.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Platform: Windows

Producent : Ashampoo

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]