check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Office 8 ashampoo

Ashampoo Office 8

DKK 249

Den er alt hvad en kontorpakke bør være: kraftfuld og fuldt kompatibel med Microsoft Office.

Dette er IKKE Microsoft Office, men et alternativ.

Regular price: 249.0000 DKK In stock! Order now!
249 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Dette er IKKE Microsoft Office, men et alternativ som er fuldt kompatiblet med Microsoft Office filer.


Opret, rediger og konverter

PDF Pro er den komplette løsning til at administrere og redigere dine PDF-dokumenter. Programmet har alt, hvad du behøver for at oprette, konvertere, redigere, sammenlægge og beskytte dine PDF-filer. Opret dokumenter der kan læses på alle enheder og anvend kryptering for at beskytte dit dokument, når det er nødvendigt. Det gode ved PDF Pro er at det er som at arbejde i word, når du opretter eller redigere dine PDF filer. Når du vælger PDF Pro får du følgende:


Funktioner


Opret og rediger interaktive formularer
Sammenlign PDF-filer side-om-side
Ny skærmbilledefunktion er perfekt til PDF-skærmbilleder
Rediger åbne billede med den eksterne billedredigering
Juridisk valid nummerering
Find og erstat farver i dokumenter
Opdel PDF-filer i mindre dokumenter med skræddersyede sidetal
Understøtter PDF 1.4 til bagudrettet kompatibilitet
Ny og enkel dialogboks til tekstformattering
Nyt vindue giver hurtigere adgang til brev-, linje- og afsnitsindstillinger
Erstat dokumentskrifttyoer for at få hurtigere filudveksling med andre PDF-programmer
Flere meningsfulde værtøjslinjeikoner
Enkel redigeringstilstand i stedet for "Vis", "Kommenter" og "Rediger"
Ny menustruktur gør arbejdet nemmere
Ny værktøjslinke med de mest anvendte programfunktioner
Ny funktion til automatisk reparation



Opret interaktive formularer
PDF Pro er ikke kun ideel til at udfylde formularer, men også at oprette og redigere dine egne. Det tager kun et øjeblik at tilføje interaktive elementer, såsom valglister, afkrydsningsfelter eller indtastningsfelter i din PDF-formular. Disse formularer kan efterfølgende nemt udfyldes af alle, der bruger en almindelig PDF-læser.


Sammenlign PDF-filer
Side om side-visningen er et højdepunkt i PDF Pro, og giver dig mulighed for hurtigt at sammenligne to PDF-dokumenter med synkroniseret rulle-funktionalitet. Denne funktion er særligt praktisk under oversættelser, eller mens du gennemser dokumentrevisioner af den samme fil. Et enkelt klik vil afsløre selv de mindste forandringer!


Tag skærmbilleder
Vil du gerne udtrække dele af dit dokument som en billedfil? Det nye skærmbillede-værktøj kan hurtigt og nemt optage en vilkårlig del af dit dokument i forskellige formater, opløsninger og farvedybder, herunder understøttelse af alfakanal. Du skal bare koncentrere dig om at indfange de dele, der virkelig betyder noget for dig!


Nem nummerering af filer
Har du behov for at anvende unikke numre og / eller dato / klokkeslæt til flere PDF-filer, fx løbende fakturaer? Den nye nummereringsfunktion gør det muligt. Behandl et ubegrænset antal filer samtidigt eller hele mapper og tilføj nemt numre eller tekst, fx sidehoved og -fod, stempler osv.


Gnidningsfri billedredigering via eksterne programmer
Dette lyder måske bekendt: Du skal redigere et billede, der er indlejret i en PDF med et eksternt billedredigeringsprogram. Normalt skal du eksportere billedet, åbne det i det eksterne redigeringsprogram, gemme ændringerne og derefter genimportere det til PDF-filen. Med Ashampoo PDF Pro åbnes billede i dit foretrukne billedbehandlingsprogram, og når du trykker på "Gem", spørger Ashampoo PDF Pro om du ønsker at vende ændringeren i dit PDF-dokument.


Find og erstat farver
Nogle gange er det nødvendigt at ændre farvetyplogi i et helt dokument, fx for at tilpasse dokumentet virksomhedens eller projektets nye krav. Den nye "find og erstat"-funktionalitet gør det nemt: Vælg blot den farve, der skal udskiftes samt erstatningsfarven - og Ashampoo PDF klarer arbejdet. Spar tid og kræfter med de nye funktioner i PDF Pro!


Splinterny brugergrænseflade
Hvis du har brugt PDF Pro før, vil du hurtigt opdage en stor forandring: Brugergrænsefladen er blevet fuldstændigt opdateret, og ikonerne på værktøjslinjen er blevet gentænkt og -designet. Derudover har programmet nu berøringsfølsomme knapper.


Konverter dokumenter til Word og andre formater
PDF Pro har en moderne OCR-motor, der konverterer scannede tegn til redigerbar tekst. Naturligvis understøtter programmet også gnidningsløse filintegration med Microsoft Word.


Find og erstat på få sekunder
PDF Pro's "find og erstat"-funktionalitet går langt videre end det, du finder i andre PDF-programmer. Du kan ikke alene erstatte tekst med ét klik, men også erstatte hyperlinks, skrifttyper og farver. Det er den hurtigste og nemmeste måde at tilpasse og ændre designet af dit dokument på, og du kan endda anvende denne funktion på tværs af flere filer.


Kommenter, rediger og fremhæv
PDF Pro er den nemme måde at tilføje kommentarer til dine PDF-filer, fremhæve vigtige passager eller tilføje afklarende tegninger. Indbyggede stempler som "Godkendt!" eller "Fortroligt!" hjælper dig endvidere med at markere dine dokumenter korrekt.


Opret nemt PDF-filer
Ashampoo PDF Pro opretter PDF-filer i høj kvalitet, der kan dannes via alle Windows-programmer med udskriftsfunktionalitet. Vælg blot "Udskriv" i ethver program og vælg "Ashampoo PDF" som printer. Ashampoo PDF Pro kan om nødvendigt nedskalere billeder automatisk, fx til online publikation.


Alsidig ændringssporing og stavekontrol
Med PDF Pro kan du ændre, tilføje, slette og formatere tekstafsnit eller hele sider. Programmet kan markere seneste ændringer takket være den indbyggede ændringssporing for at hjælpe dig med dokumentrevisioner. Den integrerede stavekontrol hjælper dig med at undgå stave- og trykfejl og orddelingen får dine tekster til at se professionelle ud.


Dokumentbeskyttelse med 128 bit AES-kryptering
Takket være stærk AES-kryptering er dine PDF-filer beskyttet mod uautoriserede og uønskede handlinger som fx åbning, redigering, udskrivning eller tekstudvinding. Du bestemmer hvad modtagere skal kunne gøre med dine filer. Du kan også permanentog uigenkaldelig udhviske følsomme oplysninger.


Udfyld og udskriv formularer
PDF giver dig ikke kun mulighed for at udfylde interaktive formularer, men understøtter også almindelige former, der blev oprettet som PDF-dokumenter hos offentlige myndigheder. Spar tid og udfyld dine formularer på din pc i stedet for at udskrive og udfylde dem på den gammeldags måde.


Indsæt og brug nemt billeder fra PDF-filer.
Arbejdet med grafik og tegninger er nemt med PDF. Indsæt, rediger, flyt og beskær genstande efter behov. Du kan endda bruge dem som vandmærker til at beskytte din intellektuelle ejendom eller klone dem for nemt genbrug en anden gang.


Formater, revider eller omkomponer
Revidering af dokumenter er en leg med PDF. Omarranger og slet eller beskær og roter enkelte sider, som du finder passende. Du kan endda indsætte sider fra andre PDF-dokumenter eller kombinere flere dokumenter til en enkelt fil med utrolig lethed.


Den universielle PDF-applikation - opret, rediger og konverter
Leder du efter et gratis PDF-redigeringsprogra? Søg ikke længere. Du kan bruge Ashampoo PDF Pro 2 gratis i 10 dage, plus 20 hvis du gennemfører den gratis registrering efterfølgende! Her er din chance for at nyde en hel måned med PDF-visning, -redigering, -konvertering og gratis oprettelse!

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed for virksomheder / 5 enheder for private

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Version: 8

Producent : Ashampoo

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]