Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Ashampoo Office 8

Den er alt hvad en kontorpakke bør være: kraftfuld og fuldt kompatibel med Microsoft Office.

Dette er IKKE Microsoft Office, men et alternativ.

Regular price: 329.0000 DKK 329 In stock! Order now!
329 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Dette er IKKE Microsoft Office, men et billigere alternativ som er fuldt kompatiblet med Microsoft Office filer.


Vi kender alle sammen alternativer til Microsoft Office, men kender du et billigt alternativ, der stadig er fuldt kompatibelt med de klassiske Microsoft-formater? En pakke uden kompromiser og uden en stejl læringskurve? Office 2018 er den hurtigste måde at oprette dokumenter, regneark og præsentioner på med alle de funktioner, de forventer af en flyvefærdig kontorpakke. Denne styrke er tætpakket i en ultimative kontopakke!


Fuld kompatibilitet med Microsoft Office-dokumenter fra version 6.0 til 2016
Ny bånd-grænseflade giver hurtig adgang til alle funktioner
Understøtter bærbare installationer på flashdrev


Microsoft Office eller Ashampoo Office 2018 - to kontorpakker, ét format!Spar dig selv besværet ved manuelt at importere og eksportere: Office 2018 bruger også Microsoft Office-standarderne DOCX, XLSX og PPTS. Det betyder, at du direkte kan redigere dine dokumenter i Microsoft Office uden behov for konvertering mens du samtidigt fastholder det originale design.


Brug det på op til 5 PC'er i din husholdning


Hvis du kører Office 2018 derhjemme, så kan det køre på op til 5 PC'er! En enkelt licens er nok til en hel familie. Hvis du bruger programmet kommercielt, så er det én licens per installation.


Det bliver ikke nemmere: den nye bånd-grænseflade i Office 2018


Den moderne bånd-grænseflade gør mange funktioner nemt tilgængelige for brugeren. Desuden lader bånd-grænsefladen dig stadig tilgå alle funktionerne gennem de klassiske menuer. Det gør overgangen fra den klassiske brugergrænseflade til den nye nem. Hvis du ikke har lyst til at skifte, så findes den gamle brugergrænseflade der stadig. Det er dit valg!Perfekt tekstbehandling: TextMaker 2018


TextMaker 2018 er den moderne tekstbehandling til alle dokumenttyper - lykønskningskort, brochurer, forretningsbreve eller hele skoleopgaver. Den unikke element-tilstnd lader dit frit placere grafik, tegninger og tekst i dit dokument. Ordtællingen hjælper dig med at matche krav og den indbyggede undstøttelse af DOCX tillader dig altid at arbejde med Microsoft Word. Færdiggjorte dokumenter kan ikke alene udskrives, men også eksporteres som PDF'er eller e-bøger.


Professionelle regneark: PlanMaker 2018Den kraftfulde PlanMaker 2018 gør det nemt at gennemføre beregninger og oprette tabeller og diagrammer. Fra enkle tidsskemaer til omfattende økonomisk planlægning i dit firma, så hjælper PlanMaker dig. Syntax-understregning og formular-validering hjælper dig med hurtigt at undgå fejl. Med over 350 indbyggede beregninger, nem tabel-håndtering og understøttelse af store regnemark med over 1 millioner rækker og pivoterende tabeller, så kan PlanMaker 2018 gennemføre enhver beregning. Og programmer bruger XLSX - det samme format som Microsoft Excel!


Åbn, rediger og gem Microsoft Excel med PlanMakerFortryllende præsentationer: Presentations 2018Brug Presentations 2018 til at oprette præsentationer, der altid imponerer. Utrolige animationer og diasovergange hjælper dig sammen med uovertruffen master-styring til at udføre ethvert projekt. Opret et utal af master-layouts med flere variable med få klik. Det sikrer dig ikke alene, at dine dias har et konsistent udseende, men sikrer også fuld kompatibilitet med PowerPoint. Talrige skabeloner, der kan skræddersyes, er kun et klik væk. Krydr dine præsentationer med grafik, diagrammer, lyde, videoer og animationer. Da Presentations bruger det almindelige PPTX-format er det nemt at arbejde sammen med PowerPoint.


Lad dine dokumenter tale deres eget sprog: med intuitiv håndtering, en gigantisk antal funktioner og fremragende ydelse giver Office 2018 et fantastisk resultat!

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed for virksomheder / 5 enheder for private

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Version: 8

Producent : Ashampoo

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]