check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Affinity Photo

Ashampoo PDF Pro 3

DKK 189
Opret, rediger og konverter dine PDF filer - Nemt hurtigt og billigt
Regular price: 189.0000 DKK In stock! Order now!
189 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

PDF Pro er den komplet løsning til at administrere og redigere dine PDF-dokumenter. Programmet har alt, hvad du behøver for at oprette, konvertere, redigere, sammenlægge og beskytte dine PDF-filer. Opret dokumenter der kan læses alle enheder og anvend kryptering for at beskytte dine dokumenter, når det er nødvendigt.

Dine PDF-filer er nu lige så let redigerbare som Word-dokument! Oprettelse og redigering af interaktive formularer er nu nemmere end nogensinde. Side om side-visningen hjælper med at sammenligne to PDF-filer, og den nye skærmbillede-funktionalitet giver perfekte skærmbilleder af dit dokumentindhold. Nummereringsfunktionen er perfekt til at gennemgå både små og store dokumentarkiver, og understøttelsen af PDF 1.4-formatet sikrer fremragende bagudrettet kompatibilitet! Udskift farver i hele dokumenter, opdel PDF-filer i mindre filer og drag fordel af den nye redigeringstilstand og en bedre menustruktur og mere meningsfulde værktøjslinjer, der tilsammen giver større visuel klarhed og dermed hurtigere resultater!Når du vælger PDF Pro 3 får du mulighed for:


Opret og rediger interaktive formularer
Sammenlign PDF-filer side-om-side
Ny skærmbilledefunktion er perfekt til PDF-skærmbilleder
Rediger åbne billede med den eksterne billedredigering
Find og erstat farver i dokumenter
Juridisk valid nummerering
Opdel PDF-filer i mindre dokumenter med skræddersyede sidetal
Understøtter PDF 1.4 til bagudrettet kompatibilitet
Ny værktøjslinke med de mest anvendte programfunktioner
Ny funktion til automatisk reparation
Sammensæt PDF-dokumenter til én fil
Træk og slip for at sammensætte PDF-dokumenter til én fil
Opret PDF-portfolier
Træk og slip billeder for at oprette hele fotoalbummer
Automatisk tekstombrydning
Spor dokumentændringer
Indbygget stavekontrol
Brug orddeling
Indsæt sider
Beskær sider
Anvend sideoptælling
Sorter, slet og roter sider
Brug sidehoved og sidefod
Anvend vandmærker
Beskær indkluderede billeder
Søg og erstat skrifttyper
Søg og erstat på tværs af dokumenter
Søg efter linksBrug det på 1 PC i din husholdning


PDF Pro er ikke kun ideel til at udfylde formularer, men også at oprette og redigere dine egne. Det tager kun et øjeblik at tilføje interaktive elementer, såsom valglister, afkrydsningsfelter eller indtastningsfelter i din PDF-formular. Disse formularer kan efterfølgende nemt udfyldes af alle, der bruger en almindelig PDF-læser.


PDF Pro har en moderne OCR-motor, der konverterer scannede tegn til redigerbar tekst. Naturligvis understøtter programmet også gnidningsløse filintegration med Microsoft Word.


Med "find og erstat"-funktionalitet går langt videre end det, du finder i andre PDF-programmer. Du kan ikke alene erstatte tekst med ét klik, men også erstatte hyperlinks, skrifttyper og farver. Det er den hurtigste og nemmeste måde at tilpasse og ændre designet af dit dokument på, og du kan endda anvende denne funktion på tværs af flere filer.


PDF Pro opretter PDF-filer i høj kvalitet, der kan dannes via alle Windows-programmer med udskriftsfunktionalitet. Vælg blot "Udskriv" i ethver program og vælg "PDF" som printer. Ashampoo PDF Pro kan om nødvendigt nedskalere billeder automatisk, fx til online publikation.


PDF giver dig ikke kun mulighed for at udfylde interaktive formularer, men understøtter også almindelige former, der blev oprettet som PDF-dokumenter hos offentlige myndigheder. Spar tid og udfyld dine formularer på din pc i stedet for at udskrive og udfylde dem på den gammeldags måde.


PDF Pro 2 har alt hvad du skal bruge når det gælder om at oprette, redigerer og læse pdf filer.


Windows:
Microsoft Windows 11 (alla versioner bortsett från Windows 11 i S-tilstånd och Windows 11 till ARM).
Microsoft Windows 10 (alla versioner bortsett från Windows 10 S och Windows 10 till ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alla versioner bortsett från Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Producent : Ashampoo

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]