check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk BLIV FORHANDLER HOS E-GEAR.DK

+ og få fordele allerede fra første dag!

 

 

SoftwareNerds ApS, som står for www.e-gear.dk, tilbyder et særligt Forhandler-program for forhandlere i Danmark. Idag repræsenterer vi mere end 500 individuelle forhandler i Danmark, dette inkludere alt fra reparation og service butikker, til størrer service virksomheder og ned til små it-service virksomheder.Det betyder grundlæggende at der er plads til alle hos e-Gear.dk

Login

Er du allerede oprettet som forhandler hos e-Gear.dk kan du logge på din konto ved at klikke på linket herunder. Vil du gerne oprettes som forhandler, kan du tilmelde dig længere nede på siden:


Log på din forhandler konto her


Fordelene

Som forhandler er det muligt at indkøbe produkter og artikler hos os til en særlig lav pris. For at få adgang til at se disse priser skal du have en konto med forhandlerprivilegier. Herved kan du profitere af lave priser på alle produkter og tilbehør. Du skal ikke igen og igen forhandle særlige indkøbspriser hos producenterne; det har vi allerede gjort for dig. Alle artikler er oplistet i en og samme butik, og du kan drage fordel af rabatterne med det samme. Desuden er vores forhandler-program strukturert, så du med det samme får hele 10% i rabat ved køb af 1 til 10 produkter. Skal du bruge mere end 10% fremsender du en mail med dine ønsker og herefter laver vi en yderligere rabat på dit køb.

Så nu flere du køber, nu mere sparer du!

Tilmelding

For at blive forhandler hos e-Gear.dk og deltage i vores forhandler-program, skal du indsende en ansøgning om deltagelse, hvorefter vi træffer beslutning om, hvorvidt deltagelse er mulig eller ej.


Kriterier for deltagelse

Forhandlere skal opfylde følgende kriterier:

din organisation/virksomhed er etableret i Danmark
din organisation/virksomhed skal være registreret i CVR-registeret

 

Omkostninger

Der er ingen omkostninger forbundet ved at være en del af vores forhandler-program. Deltagelse er gratis.

Det eneste du skal gøre, er at tilmelde dig via formularen herunder.

 


Når vi har modtaget dine informationer, vil vi sætte gang i godkendelsen og herefter modtager du en mail med din godkendelse samt en rabatkode til de 10% som du kan bruge når du handler på e-gear.dk - Når du har bestilligner på 10+, vil du modtage et online tilbud som bliver sendt til din mail. Når du accepterer bliver du viderestillet til en specielt side med de produkter som du har ønsket og kan gennemfører din bestilling med din rabat direkte på siden.

Vi er e-Gear.dk

martin banner     morten banner     Benny banner
         
support banner     sikkerhedssoftware banner

Support

Har du behov for teknisk support eller har du spørgsmål til de produkter som vi forhandler på e-Gear.dk?
Så er du meget velkommen til at kontakte os. Dog skal du være opmærksom på
hvad din problemstilling er, og hvordan du så skal tage kontakt.

 


 

Juridiske oplysning

e-Gear.dk
SoftwareNerds ApS.
Workspace Haslegården, Haslegårdsvej 8-12
8210 Aarhus V
Danmark