Kaspersky Security Cloud

Kaspersky Security Cloud er en smart sikkerhedsløsning som tilpasser sig dit digitale liv og sikrer dig imod alle de farer som truer online.
Regular price: 199.0000 DKK 199 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
199,00 DKK Inkl Moms

* Påkrævede felter

199,00 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV

Når du er online, så anvender du mange forskellige digitale tjenester - det kan være online netbank, online shopping i webshops, du er aktiv på sociale medier og du chatter med venner og familie via alverdens tjenester og programmer.

Hver eneste gang du anvender en online og digital tjeneste er du i princippet udsat for trusler som datatyveri af dine personlige informationer eller ligefrem, at din computer/enhed bliver inficeret af malware.

Kaspersky Security Cloud tager sig at alt online sikkerhed, så du ikke længere behøver at bekymre dig om disse farer. Sikkerhedsteknologien i Kaspersky Security Cloud er som navnet antyder cloud-baseret og altid opdateret.

Minimum styresystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 1 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Mac OS X 10.6 og nyere udgaver

- 2 GB RAM
- 1,4 GB harddiskplads


Minimum styresystem: Android version 4.1 og nyere

Minimum styresystem: iOS version 10 og nyere

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 3 enheder

Varighed : 12 måneder

Platform: Windows, Mac, Android

Ean: 5060486855681

Producentnummer: KL1923G5CFS

Version: 2019

Producent : Kaspersky

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]