Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Kaspersky Security Cloud

Kaspersky Security Cloud er en smart sikkerhedsløsning som tilpasser sig dit digitale liv og sikrer dig imod alle de farer som truer online.
Regular price: 259.0000 DKK 259 In stock! Order now!
259 DKK Inkl Moms

+ Herunder skal du vælge det antal du ønsker at beskytte

Vælg antal installationer og periode

* Påkrævede felter

259 DKK Inkl Moms
Antal:
LÆG VAREN I DIN KURV
 

Når du er online, så anvender du mange forskellige digitale tjenester - det kan være online netbank, online shopping i webshops, du er aktiv på sociale medier og du chatter med venner og familie via alverdens tjenester og programmer.

Hver eneste gang du anvender en online og digital tjeneste er du i princippet udsat for trusler som datatyveri af dine personlige informationer eller ligefrem, at din computer/enhed bliver inficeret af malware.

Kaspersky Security Cloud tager sig at alt online sikkerhed, så du ikke længere behøver at bekymre dig om disse farer. Sikkerhedsteknologien i Kaspersky Security Cloud er som navnet antyder cloud-baseret og altid opdateret.

Minimum styresystem: Windows 7, Windows 8/8.1, Windows 10

- 1 GHz processor
- 1 GB RAM-hukommelse
- 1 GB harddiskplads

Minimum styresystem: Mac OS X 10.14 og nyere udgaver

- 2 GB RAM
- 1,4 GB harddiskplads


Minimum styresystem: Android version 4.4 og nyere

Minimum styresystem: iOS version 11x og nyere

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 3 til 5 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac, Android

Ean: 5060486855681

Producentnummer: KL1923G5CFS

Producent : Kaspersky

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]ear.dk