check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Microsoft Windows 10

Windows 10 Home OEM

En licensnøgle til "Windows 10 Home" giver dig mulighed for at installere det nyeste styresystem fra Microsoft på din computer.
Regular price: 199.0000 DKK

Det nye styresystem fra Microsoft Windows 10, har forsøgt at samle de bedste elementer fra Windows 7 og Windows 8 - samtidigt med, at de aspekter som frustrerede brugere af Windows 8 er elimineret igen. Tilbage står Windows 10 Home som et ret vellykket styresystem med intuitive navigation og stor overskuelighed.

Windows 10 er nok det mest betydningsfulde softwareprodukt, som Microsoft har lanceret i nyere tid. Styresystemet Windows 10 er også Microsofts forsøg på at overbevise computerbrugere, der ikke brød sig om Windows 8, til at opgradere fra Windows 7 og direkte til Windows 10.
   

Forbedringer efterspurgt af brugerne

Hvis Windows 10 ikke bliver en succes, så har Microsoft meget større problemer end deres svigtende held med mobiltelefoner. Heldigvis har Microsoft lært af tidligere fejltagelser. Redmond-virksomheden har lyttet til og reageret på klager fra deres brugere angående Startskærmen i Windows 8 og valgt at genlancere Startknappen, Startmenuen og tilføjet funktioner så som Virtual Desktop, som især virksomheder har ytret ønske om gennem en del år. Der er faktisk noget godt for enhver smag og ethvert brugerniveau i Windows 10.

Og lad det stå helt klart – Windows 10 vil ikke være en revolution på din computer eller din allerbedste ven ved første øjekast. Som styresystem er Windows 10 bedst beskrevet som en fornuftig kombination af Windows 7 og Windows 8, med række helt kloge forbedringer, som gør dit arbejdsliv eller computerliv, om man vil, lettere.

Alt lige fra søgninger på filer fra Startmenuen til indlæsning af applikationer/programmer foregår øjeblikkeligt med absolut ingen tidsforsinkelse fra nogen elementer på brugerfladen. Ting sker lige så hurtigt, som du klikker, berører, eller taster på tastaturet. Startmenuen er som nævnt tilbage og den indbefatter alle standardprogrammer som du kender fra tidligere versioner af Microsoft Windows som f. eks Paint, Lommeregner, Notesblok osv. – samt en række interessante Windows apps.
    

Startmenuen er tilbage!

Og denne gang er Startmenuen forbedret og det gør også dine Windows apps mere nyttige. Se til højre og du vil bemærke en liste over dine mest anvendte apps, ligesom i Windows 7. På bundlinjen ser du en ”Alle apps” genvej, samt genveje til Stifinderen, systemindstillingerne og – meget bekvemt – nedlukning af computeren eller standby.

Microsoft har, i højre side på brugerfladen af Windows 10, bibeholdt funktionaliteten fra Startskærmen i Windows 8 med de såkaldte ”Live Tiles” eller dynamiske fliser, som kan ændre størrelse således at du øjeblikkeligt kan kontrollere ulæste e-mails, eller tjekke aftaler kalenderen. Startmenuen kan brugertilpasses – du kan ændre dens størrelse og omgruppere fliserne, oprette grupper af fliser og du kan også vende tilbage til Startskærmen som den så ud i Windows 8, hvis du ønsker det.

Startmenuen i fuldskærm er egentlig beregnet til tablet-brug, og her giver den også bedst mening, men du kan vælge at bruge den på en stationær eller bærbar computer uden berøringsskærm, hvis du foretrækker det. Med hensyn til Windows Phone så er hvad du kan tilslutte, det som det drejer sig om. I stedet for blot at tilføje genveje til apps, kan du tilslutte fliser, som er genveje til særlige funktioner eller deciderede funktioner i dine installerede apps. Det gør arbejdslivet en hel del mere bekvemt, når du begynder at tilslutte de rette ting. F.eks. vil du kunne tilslutte en bestemt rejseplan (typisk din daglige rute eller lign.) til en rejse app. Det sparer en masse tid – tro os.

I stedet for at placere en søgeboks i Startmenuen eller skjule den fuldstændig, som det er tilfældet i Windows 8, så anbringer Windows 10 den i front og centrum på menubaren. Dette er et smart træk fra Microsofts side, eftersom den så altid er der, parat til at tage sig af hvad som helst, som du har brug for at finde eller få at viden om.


Cortana hjælper dig på vej

Første gang du klikker på boksen vil du se en forespørgsel om at aktivere Cortana. Det er fordi Cortana og søgning næsten er det samme i Windows 10. Faktisk er søgefunktionen en del af den virtuelle hjælpers opsætning (Cortana er den virtuelle hjælper i Windows 10).

Hvis du nogensinde har anvendt en mobiltelefon som kører Windows Phone 8, vil du sandsynligvis allerede have stiftet bekendtskab med Cortana. Det smarte er, at du kan indtaste spørgsmål eller tale med Cortana og det er det samme i Windows 10. Det er meget hurtigere at trykke på mikrofontasten eller også sige ”Hej Cortana og remse dit anliggende op, end at indtaste det. Ved manuel søgning kan du indtaste et enkelt ord og Windows 10 vil returnere en liste over apps, indstillinger eller filer som matcher det. Cortana vil også vise en liste over resultater fra hjemmesider.


Fordele:

-    Startmenuen er tilbage (hurra) og den er bedre end nogensinde før
-    En gennemført opgradering fra Windows 7 og Windows 8
-    Cortana er nyttig og fungerer meget driftssikkert

Ulemper:

-    Tablet-opsætningen rummer stadig problemer
-    Regelmæssig plagen for anvendelse af Microsoft-konto* til diverse opgaver
-    E-mail og kalender-relaterede apps er ikke tilgængelige uden Microsoft-konto*

*Microsoft-konto er i bund og grund meget nem at oprette. Du skal blot oprette eller tilknytte en Hotmail eller Outlook profil og på den måde får du din egen individuelle Microsoft-konto.

Systemkrav:
CPU: 1 GHz Intel eller AMD processor (ARM processor og SoC er ikke understøttet).
RAM: 1 GB hukommelse til 32-bit og 2 GB hukommelse til 64-bit.
HDD: 16 GB ledig diskplads til 32-bit og 32 GB ledig diskplads til 64-bit.
Grafikkort med understøttelse af DirectX 9 og WDDM 1.0 eller nyere.
Skærmopløsning på 800x600 eller højere.

Installationsmedie:
Et tomt USB-flashdrev med minimum 8 GB plads eller en tom DVD på 4,7 GB til 32-bit og 8,5 GB til 64-bit.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed (OEM)

Varighed : Livstid

Ean: 885370938876

Producentnummer: ‎KW9-00265-ESD

Version: 22H2 (32-bit / 64-bit)

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]