Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Windows 10 Professional

Denne udgave af Windows 10 er den såkaldte "Professional" version og den indeholder en del mere funktionalitet end Windows 10 Home.
Regular price: 399.0000 DKK 399 In stock! Order now!
399 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Med Windows 10 Professional har du fået en fremragende virksomhedspartner med IT- og softwareområdet.

Som styresystem har Windows 10 Professional alle funktionerne fra Windows 10 Home-udgaven, plus vigtig virksomhedsfunktionalitet til kryptering, fjernstyret log-in, oprettelse af virtuelle maskiner m.m. Styresystemet er også kendetegnet ved hurtigere opstart end tidligere udgaver af Windows, samt en velkendt og udvidet Startmenu og glimrende nye måder til at få applikationer og opgaver ordnet på – derudover er der en række innovative funktioner, så som en helt ny browser (Edge) skabt til online opgaver og Cortana, den mere personlige digitale hjælper som altid er klar til at assistere dig.

Her er nogle af højdepunkterne i det nye styresystem:


Skab forbindelse til dit domæne

Du kan tilslutte din computer via Windows 10 til dit firmas, eller skoles domæne. Der er også mulighed for bruge Azure Active Directory til at anvende netværksfiler, servere, printere m.m.


Forbedret kryptering

I Windows 10 Professional får du yderligere sikkerhed med BitLocker applikationen, som hjælper til at beskytte dine vigtige data med kryptering og sikkerhedsstyring.


Fjern-log-in

Windows 10 Professional gør det muligt for dig at logge ind med Remote Desktop (Fjernstyring), så du kan tilkoble dig og bruge din computer hvad enten du er hjemme, på arbejdet eller på farten.


Virtuelle maskiner

Det er nemt at oprette og afvikle virtuelle maskiner med Hyper-V i Windows 10 Professional, således at du kan køre mere end ét operativsystem på samme tid på den samme computer.


Dine apps i Windows Store

Windows 10 Professional giver dig mulighed for at oprette din egen private app-sektion i Windows Store som giver bekvem adgang til alle dine firmas applikationer.

CPU: 1 GHz Intel eller AMD processor (ARM processor og SoC er ikke understøttet).
RAM: 1 GB hukommelse til 32-bit og 2 GB hukommelse til 64-bit.
HDD: 16 GB ledig diskplads til 32-bit og 32 GB ledig diskplads til 64-bit.
Grafikkort med understøttelse af DirectX 9 og WDDM 1.0 eller nyere.
Skærmopløsning på 800x600 eller højere.

Installationsmedie:
Et tomt USB-flashdrev med minimum 8 GB plads eller en tom DVD på 4,7 GB til 32-bit og 8,5 GB til 64-bit.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed (OEM)

Varighed : Livstid

Ean: 0885370920901

Producentnummer: FQC-08927

Version: 21H2 (32-bit / 64-bit)

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]