Windows 10 Professional

Denne udgave af Windows 10 er den såkaldte "Professional" version og den indeholder en del mere funktionalitet end Windows 10 Home.
Regular price: 699.0000 DKK 699 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
699,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

Med Windows 10 Professional har du fået en fremragende virksomhedspartner med IT- og softwareområdet.

Som styresystem har Windows 10 Professional alle funktionerne fra Windows 10 Home-udgaven, plus vigtig virksomhedsfunktionalitet til kryptering, fjernstyret log-in, oprettelse af virtuelle maskiner m.m. Styresystemet er også kendetegnet ved hurtigere opstart end tidligere udgaver af Windows, samt en velkendt og udvidet Startmenu og glimrende nye måder til at få applikationer og opgaver ordnet på – derudover er der en række innovative funktioner, så som en helt ny browser (Edge) skabt til online opgaver og Cortana, den mere personlige digitale hjælper som altid er klar til at assistere dig.

Her er nogle af højdepunkterne i det nye styresystem:


Skab forbindelse til dit domæne

Du kan tilslutte din computer via Windows 10 til dit firmas, eller skoles domæne. Der er også mulighed for bruge Azure Active Directory til at anvende netværksfiler, servere, printere m.m.


Forbedret kryptering

I Windows 10 Professional får du yderligere sikkerhed med BitLocker applikationen, som hjælper til at beskytte dine vigtige data med kryptering og sikkerhedsstyring.


Fjern-log-in

Windows 10 Professional gør det muligt for dig at logge ind med Remote Desktop (Fjernstyring), så du kan tilkoble dig og bruge din computer hvad enten du er hjemme, på arbejdet eller på farten.


Virtuelle maskiner

Det er nemt at oprette og afvikle virtuelle maskiner med Hyper-V i Windows 10 Professional, således at du kan køre mere end ét operativsystem på samme tid på den samme computer.


Dine apps i Windows Store

Windows 10 Professional giver dig mulighed for at oprette din egen private app-sektion i Windows Store som giver bekvem adgang til alle dine firmas applikationer.


Anbefalet til nyinstallation

Eftersom denne udgave af Windows 10 er en OEM-licens, så anbefaler vi ikke at købe licensnøglen med henblik på en "Windows AnyTime" opgraderinger fra f. eks. Windows 7 eller Windows 8, eller en mindre udgaver af Windows 10.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1

Varighed : ubegrænset levetid

Ean: 0885370920901

Producentnummer: FQC-08927

Producent : Microsoft

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]