Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Basis sikkerhed - Antivirus

I vores kategori, Basis sikkerhed finder du Antivirus. Med Antivirus får du den software som sikrer din PC lokalt imod Virus og Malware. Vi har et stort udvalg af alle de populære Antivirus programmer i vores Basis sikkerhed. Vores sortiment omfatter alle de velkendte brands som Norton, Kaspersky, ESET, Bitdefender, AVG, Avast, F-Secure med flere.

Dog skal du være opmærksom på at en Basis sikkerhedspakke er den laveste form for sikkerhed du kan få på din enheder, da det kun dækker det mest basale. I tilfælde af at du har brug for software med flere funktioner der beskytter dig imod spam og generel færden på internettet skal du ind på vores Standard sikkerhedspakke eller Total sikkerhedspakke, såfremt du vil have det bedste på markedet. Når det er sagt, er en Basis sikkerhedspakke altid meget bedre end slet ikke at have sikkerhed på sine enheder.

Vi hos e-Gear.dk har vi testet og anbefaler følgende basis sikkerhedspakker:

     
Resultat

Sorter efter
  1. Bitdefender er bla. blevet kåret til den sikreste og mest effektive antivirusløsning af AV-TEST i adskillige år i træk.
    √ På lager
    109 DKK Inkl Moms

    Abonnementsperiode : 1 til 3 år

    Antal : 1 til 10 enheder
 

Sikkerhed på min computer - Er vel bare Antivirus?

Og det blev så et stort nej!

Men inden vi lige forklarer hvorfor alt sikkerhed ikke bare hedder antivirus, så lad os lige se på hvorfor der er noget der hedder antivirus.

Betegnelsen Antivirus er som ordlyden siger ANTI VIRUS. Altså et program som er lavet specifikt til at beskytte din mod viruser som har til sinde at skade eller stjæle dine informationer. Det kunne være små programmer som Orme, trojanske heste, spyware, keyloggeres eller adware med mere. Her vil et antivirus program aktivt beskytte dig, din familie og dine enheder om det måtte være en computer, tablet eller måske en smartphone.

Dog er det vigtigt at man tager stilling til hvor god en beskyttelse man søger, da der er meget stor forskel på producentens programmer og sikkerhedsniveau. De fleste mennesker tror at hvis de skal beskytte sig, så skal man bare have et antivirus program og det tildels også rigtig, men hvor god en sikkerhed du ønsker er afgørende. Hos e-Gear.dk er vi specialister i sikkerhedsløsninger til private og små / mellemstore virksomheder. Vi har etableret samarbejdsaftaler med alle de største producenter som BullGuard, Norton, Kaspersky og mange flere.


Basis sikkerhedspakken også kaldet Antivirus

I vores basis sikkerhedskategori finder du de såkaldte Antivirus programmer. Det er vigtigt at forstå, at disse udgaver er den absolut laveste sikkerhedsløsning på markedet. Antivirus løsninger i denne kategori, beskytter din computer lokalt, det vil sige at hvis du modtager en mail med en ondsindet fil, eller hvis du har besøgt en dårlig hjemmeside og den har inficeret dig med en virus, så kan antivirus programmer lokalisere problemet og fjerne den.

Hvor du med en standard sikkerhedsløsning eller total sikkerhedsløsning er sikret inden det får adgang til dine enheder. Da de arbejder mere proaktivt og er på forkant med eventuelle ondsinde hjemmesider med mere.

Derfor anbefaler vi altid vores kunder at de som minimum vælger Standard eller Total. Har du dog en computer, som du mere eller mindre kun bruger til at tjekke mail på eller søger minimalt på nettet, så kan en basis sikkerhedsløsning være tilstrækkeligt for dit behov.


Hvorfor hedder det så antivirus?

Kigger vi lidt ind i tidskuglen, så var antivirus programmer oprindeligt udviklet til at fjerne virusser på ens computer. Nettet var ikke så udbredt som det er i dag og vi fortog os ikke ligeså mange handlinger online. Derfor var antivirus mere eller mindre det eneste på markedet som kunne give dig en minimal beskyttelse. Men som nettet tog mere og mere over, blev behovet også større og producenterne blev stillet overfor flere nye trusler som skulle bekæmpes. Derfor kom der også flere og flere udgaver af sikkerhedsløsninger som man kunne vælge imellem. Et antivirusprogram basale formål er at finde og fjerne mange typer af malware på din computer. Man kan sammenligne det med et alarmsystem til hjemmet. Det giver dig mulighed for at beskytte dit hus, dine vinduer og dører.

Men et basis sikkehedsprogram som antivirus, søger bare for at fortælle dig at der nu er uønsket gæster i huset og hjælper dig med at smide dem ud igen. Hvor du med Standard sikkerhed (internet security) og Total sikkerhed (Total / Premium protection) kigger på naboen som lige har haft indbrud og fortæller dine enheder hvordan du beskytter dig præcis fra samme situation.

Fælles for alle sikkerhedsløsninger er at det altid er bedre at have lidt end ingen sikkerhed. Derfor kan du i denne kategori få en billig sikkerhedsløsning som beskytter din enhed lokalt.

 

Hos e-Gear.dk anbefaler vi Standard eller Total sikkerhedsløsninger.

Standard sikkerhedsløsninger hos e-gear.dk   Få den bedste sikkerhed med en Total sikkerhedspakke