Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Standard sikkerhed

I vores sektion Standard sikkerhed finder du Internet Security. Internet Security er som det fremgår af navnet Sikkerhed til din online færden. Det vil sige at den har moduler som Firewall, antispam og antispyware. Yderligere er der inkluderet Antivirus. Langt de fleste har også moduler som forældrekontrol som sørger for at dine børn surfer sikkert online. De fleste brands kan også beskytte din identitet på de sociale medier f.eks; Facebook, Twitter.

Vi anbefaler produkter fra blandt andet. Norton, BitDefenderF-Secure og Avast.

Hvis sikkerhed er afgørende for dig, hvis du ofte har mere en 3 enheder i hustanden du ønsker at beskytte og hvis du bare gerne vil sikre dig at du har det bedste sikkerhedsprgram på markedet, til når du laver online betalinger, surfer eller arbejder med din mail, anbefaler vi at du tager et kig i vores Total sikkerhed sektion.

Inden for Standard sikkerhed anbefaler vi følgende løsninger:

      
Resultat
  1. Heimdal Security Pro er et Dansk udviklet sikkerhedssystem som leverer et eksta lag til din nuværende sikkerhedsløsning med fokus på online transaktioner m.m.
    √ På lager
    79 DKK Inkl Moms

    Abonnementsperiode : 1 til 3 år

    Antal : 1 til 4 enheder
 

Hvorfor en Standard sikkerhedspakke? Når en Basis er billigere!

Standard sikkerhedspakke (Internet Security) er ikke kun ét enkelt program, men er oftest sammensat af mere flere forskellige applikationer, Derfor får du altid alle funktioner fra en basis sikkerhedspakke med i en standard sikkerhedspakke, der er mere proaktiv online og et meget bedre sikkerhedsprogam, men samtidig giver dig beskyttelse lokalt på dine enheder som du kun får med en basis pakke.

En standard sikkerhedspakke er i sin enkelthed stadigvæk bygget på kernen af en basis sikkerhedspakke. Forskellen er at du med en sikkerhedspakke får beskyttelse online når du betaler regninger, surfer eller shopper online. Hvor du med en basis sikkerhedspakke kun er beskyttet lokalt.

Se det som et alarmsystem. Med en standard sikkerhedspakke, har du et alarmystem som digitalt beskytter din ejendom inde og udefra. Hvor du med basis sikkerhed, kun har en hund der kan advarer og jagte den kriminelle væk. Du får altså en langt bedre sikkerhedsløsning når du vælger en standard sikkerhedspakke, du bliver beskyttet mere proaktivt og dit software analysere konstant alle trusler der kunne forkomme online. Derudover inkludere producenten flere funktioner som f.eks. firewall.

En firewall begrænser andre mennesker på internettet i at få adgang til dine enheder eller dit netværk ved at nægte dem adgang. Det samme gælder eventuelle programmer som ønsker at installerer sig via din browser eller via din email. Her går en firewall ind og beskytter dig med et eksta lag. Der er ligeledes funktioner, der kan beskytte dig mod spyware programmer, der sender dine personlige og andre oplysninger til enheder uden for dit netværk samtandre former for malware-beskyttelse. Derfor er en standard sikkerhedspakke langt bedre end en basis sikkerhedspakke, da det kombinerer alt du har brug for i en samlet sikkerhedsløsning.

Som vi har beskrevet under Basis sikkerhed er Antivirus er en udgave af software, der udelukkende registrerer og renser virus inficerede filer lokalt på din computer, mens Internet Security er en langrække af af applikationer, der har til formål at beskytte dig og din familie mod trusler fra internettet og ondsindede filer.


Derfor skal du vælge en Standard sikkerhedsløsning

1: Med en Internet Security som vi på e-Gear.dk kalder for en standard sikkerhedspakke får du alt hvad der er indkluderet i en Basis sikkehedspakke + alle de andre applikationer som producenter har valgt at tage med.

2. En standard sikkerhedspakke (Internet Security løsning) Arbejder ikke kun lokalt på din computer men indsamler data omkring trusler, dårlige hjemmesider og meget mere. Så du bliver beskyttet inden du bliver inficeret. Skulle det mod forventning forsat få adgang til din computer, f.eks. via en mail hvor du vælger at klikke på et link eller downloade en fil, så vil den også beskytte dig lokalt.

3. Med en Standard sikkerhedspakke har producenterne også tilføjet en lang række udvidet funktioner som f.eks. firewall, anti malware, anti spyware og avancereret beskyttelse af dit e-mail program.

4. En Standard sikkerhedspakke koster naturligvis mere end en basis sikkehdspakke, eftersom at der er mange flere funktioner med i programmet.


Ønsker du det bedste fra en Basis sikkerhedspakke samt en Standard sikkerhedspakke, så er en Total sikkerhedspakke det helt rigtige valg. Du får alt det bedst fra de 2 løsninger samlet i én! Derudover har producenten ofte lagt udvidet funktioner i en Total sikkerhedspakke, som blandt andet inkludere:

Mulighed for at beskytte fra 5 til 10 enheder på et enkelt abonnement

Forældre kontol

Udvidet firewall og safe browsing, når du f.eks.. shopper online

Password beskytelse og meget mere.

Sidst men ikke mindst, så husk at hvis du er usikker på hvilken løsning du skal vælge, så sidder vi klar til at hjælpe dig! Se her hvordan du kan kontakte os.