Adobe Photoshop Elements plus Adobe Premiere Elements

Denne pakke indeholde både Adobe Photoshop Elements og Adobe Premiere Elements.
Regular price: 999.0000 DKK 999 In stock! Order now!
Approved Badge Produktet bliver leveret til din e-mail. Leveringstiden er ofte 5-10 minutter, men op til 24 timer på alle hverdage.
999,00 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER LÆG VAREN I DIN KURV

For de computerbrugere som søger efter et funktionsrigt, men alligevel brugervenligt sæt af softwareværktøjer til redigering af fotografier og videoer er Adobes Photoshop Elements og Premiere Elements et rigtigt godt bud. Derfor burde enhver, som har planer om at arbejde med 4K videoer og avanceret billedredigering, kaste et blik på denne softwarepakke som indeholde begge softwareprodukter til en fornuftigt pris i forhold til hvis de skal købes enkeltvis.

Helt konkret, så får du med denne softwarepakke følgende:

Adobe Photoshop Elements
Adobe Premiere Elements

Begge versioner i denne softwarepakke er til Windows og Mac, og licensnøglen er livslang og ikke forbundet med et fortløbende abonnement.


Billedbehandling med Photoshop Elements

To af de mere spændende funktioner i Photoshop Element er faktisk lånt fra Adobes egen Photoshop Creative Cloud, nemlig modulet ”Filter” til fjernelse af kamerarystelse og af atmosfærisk tåge. Filtret til reduktion af rystelse kan hjælpe til med at redde et billede og gøre det i det mindste brugbart, hvis du i skud-øjeblikket har holdt dit kamera knap så roligt eller der har været bevægelser i fokusområdet som normalt er årsag til uklarheder.

På lignende måde kan Haze Removal, (som meget ligner Dehaze værktøjet, der findes i Camera Raw modulet i Photoshop Creative Cloud), reducere tåge, dis eller andet i omgivelserne som har reduceret fotografiets klarhed.

Photoshop Elements har også et brugerguidet redigeringsmodul, som giver dig mulighed for at tilføre bevægelsessløring til billeder og en forbedret Refine Edge styring i som på intelligent vis hjælper med udvælgelsen af fint detaljerede områder, så som hår og hud.

Photoshop Elements har et stykke tid brugt ansigtsgenkendelse, som en hjælp til at organisere billeder efter personerne som er tilstede på billederne. Processen med navngivelse af personer er nu ukompliceret og relativt ubesværet. I denne nye version af er brugerfladen væsentligt forbedret de underliggende algoritmer er langt mere præcise – forbedringerne minder meget om dem som Adobe har introduceret i Adobe Lightroom.

Der er tre arbejdsmåder i Elements brugerflade – Quick, Guided og Expert. Det er virkelig nyttigt at være i stand til at bevæge sig frem og tilbage mellem disse arbejdsområder under en redigeringssession afhængigt af den arbejdsopgave, der ligger for. Til hurtigt arbejde bliver Auto-værktøjerne i Quick mode stadig at foretrække. Mange gange har Quick arbejdsområdet de funktioner, som et billede behøver for at der kan foretages en hurtig upload til en hjemmeside eller publicering på et socialt netværk.

Hvis der skal dykkes dybere ned i detaljerne, måske i former for præcise korrektioner, som du er uvant med, så hjælper den forbedrede brugerguide (Guided) dig med at finde vej gennem en række trin som ellers ville kunne kræve en instruktionsvideo og forsøg på at tage noter og gentage skridtene på egen hånd. Der er flere brugerguidede redigeringsmoduler end nogensinde – nyttigt opdelte i Basic, Color, Black & White, Fun Edits, Special Effects og Photomerge. Endelig er der Expert mode, til brug når du ved, hvad du ønsker. Den er næsten lige så funktionsrig som de fotospecifikke værktøjer i Adobe Photoshop.


Premiere Elements med videoredigering har nu 4K understøttelse

Den overordnede funktion i den nye version af Premiere Elements er understøttelse af 4K video. Nu, hvor mange kameraer, indbefattet mange funktionskameraer og droner, understøtter 4K video, så var det en uproblematisk sag for Adobe at tilføje understøttelse til 4K.

Ekstensiv support til billedtitler er også blevet tilføjet. Det er også muligt nu at skabe sort-hvid versioner af dine videoer, samtidig med at særligt indhold bliver farvelagt.  At tilføje billedtitler er virkelig nemt, efter at Adobe har leveret et sæt skabeloner, som du kan starte med. Herfra kan du få dine tekster til at se ud, som du ønsker, ændre titlernes layout, eller deres baggrund. De resulterende videoer ser helt professionelle ud.

Ligesom Photoshop Elements har Premiere Elements en brugerflade med tre arbejdsmåder – Quick, Guided og Expert – men disse er strukturerede en smule anerledes. Quick mode viser guider til oprettelse af en redigeret video på egen hånd, eller ved brug af en skabelon, og til indlæring af videoredigering. Guided arbejdsområdet præsenterer almindelige arbejdsopgaver i mere, eller mindre den samme rækkefølge, som du ville udføre dem i under en redigeringssession – startende med at tilføje dit materiale og beskæringsclips og afsluttende med at tilføre forskellige specialeffekter, titler og fortællende indslag.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1

Platform: Windows, Mac

Producentnummer: 65292102

Version: 2019

Producent : Adobe

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering, nem returnering og ikke mindst dansk support.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så tøv ikke med at ringe til vores venlige support på 7174 7972 eller send en e-mail til [email protected]