Bedste anmeldelser på Trustpilot         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Affinity Master Collection

Affinity Master Collection til dig der vil kunne det hele!
Regular price: 1599.0000 DKK 1599 In stock! Order now!
1.599 DKK Inkl Moms

+ Når du vælger Affinity Master Collection får du både Photo, Designer og Publisher i et samlet køb!

Antal:
ELLER
 

Hos e-Gear.dk har vi samlet den ultimative grafiske pakkeløsning - Affinity Master Collection. Det betyder at du får alle Affinity´s produkter samlet i ét køb også kvitterere vi naturligvi med lidt rabat på selve købet. 

Når du kigger på en Master Collection skal du være opmærksom på at du får følgende med i købet:


Affinity Photo


Skal du arbejde med grafisk design? Er det første man oftest tænker på er Adobe Photoshop. MEN! Du burde kraftigt overveje Affinity Photo! Hos e-Gear.dk arbejder vi altid på at finde de bedste alternativer på markedet og teste om de er gode nok til vores kunder. Vi har derfor etableret tæt samarbejde med Affinity, som laver markedets absolut bedste pendant til Adobe´s Photoshop, Indesign og illustrator.

Læs mere om Affinity Photo her

Photo er affinity svar på Adobe Photoshop, både når vi ser på funktioner, layout, brugeroplevelse og meget mere. Affinity Designer


Affinity Designer er et vektorbaseret grafisk system, der er designet som et alternativ til Adobes Illustrator. Så skal eller arbejder du med vector grafik, når det gælder f.eks. logodesign, visitkort, ikon design eller måske hele koncepter? Så er Affinity Designer det helt rigtige valg.


Læs mere om Affinity Designer her

Om du ny designer eller gamle professionel? Så tilbyder Affinity Designer alt hvad du skal bruge for at kunne udarbejde dine vector baseret kreative projekter. En moderne, intuitiv brugergrænseflade, der giver brugerne mulighed for næsten problemfri overgang mellem fra Illustrator til Affinity Designer. Man finder alle de værktøjer, tastaturgenveje som man kender fra sine Adobe løsninger. Derudover er det bare utroligt nemt at lærer, specielt hvis du kommer fra Adobe Illustrator. En anden ting som er meget afgørende  er dog at det er meget billigere, end f.eks. Adobe Illustrator. Affinity Publisher


Affinity Publisher er et vektorbaseret grafisk system, der er designet som et alternativ til Adobes Indesign. Perfekt til opsætning af visitkort, foldere og andre trykopgaver. Det er netop her at Affinity Publisher har sine styker og er det helt rigtige valg.


Læs mere om Affinity Publisher her


Affinity Publisher er et professionelt grafisk softwareprodukt udviklet af Serif og designet til at skabe avancerede dokumenter af højeste kvalitet. Et moderne, intuitiv brugergrænseflade, der giver brugerne mulighed for næsten problemfri overgang mellem fra Indesign til Affinity Publisher. Affinity Publisher tilbyder et hav af sofistikeret værktøjssæt. Hvis du forvejen kender til Adobe InDesign, har du ikke noget problem med at gå over til Publisher. Her kan du hurtigt og nemt oprette eller importere sidelayouts, som ud tidligere har lavet i Indesign. Affinity Publisher er utrolig nemt at gå til både som begynder eller expert det betyder ligeledes at de mere tunge grafiske programmer er blevet tilgængelige for både Private og Erhverv.Affinity Master Collection er til dig som ved at du både skal arbejde med grafik til web, dig som ved at du skal kunne lave visitkort, flyers og meget mere samt dig som der har brug for at kunne tegne vector og lave grafisk billeder, ikoner mm til print.

Hos e-Gear.dk kan vi faktisk kun sige wow! Hvad man ikke får for så lidt penge. Det er simpelthen ikke til at forstå!


 

MAC

HARDWARE

 • Mac Pro, iMac, iMac Pro, MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, Mac Mini
 • Intel 64-bit Core 2 Duo or better (from 2007)
 • 2GB RAM minimum
 • 1.34GB of available hard drive space; more during installation
 • 1280x768 display size or better
 • Supports regular, retina, and expanded gamut DCI-P3 displays

OPERATING SYSTEM

 • 10.9 Mavericks
 • 10.10 Yosemite
 • 10.11 El Capitan
 • 10.12 Sierra
 • 10.13 High Sierra
 • 10.14 Mojave
 • 10.15 Catalina

 

WINDOWS

HARDWARE

 • Windows-based PC (64 bit) with mouse or equivalent input device
 • DirectX 10-compatible Graphics Cards and above
 • 2GB RAM minimum (4GB RAM recommended)
 • 670MB of available space; more during installation
 • 1280x768 display size or better

OPERATING SYSTEM

 • Windows® 10 (1607 Anniversary update or higher)
 • Windows® 8.1
 • Windows® 7 (Service Pack 1; Aero enabled)
 • Windows® 10 (1607 Anniversary update or higher)
 

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Platform: Windows, Mac

Producent : Affinity

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]