check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Blender 3D

DKK 0
Det er Gratis og kan faktisk alt indenfor 3D visualisering og animation. Vil du prøve kræfter med 3D så er dette markedets bedste gratis program.
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Blender er det mest avanceret gratis og open source 3D-suite på markedet og igen utroligt nok er det helt gratis - men også en del krævende for en begynder. Dog som med alting, så handler det bare om at dedikerer tiden, så bliver man god. Det understøtter hele 3D-processen - modellering, rigning til bevægelser, animation, simulering, gengivelse, kompositionering og bevægelsessporing, videoredigering og 2D-animationspipeline. Du får faktisk det hele her!Cykler gengiver motor
Cycles er Blenders indbyggede kraftfulde, uvildige path-tracer-motor, der tilbyder en fantastisk ultra-realistisk gengivelse.


· Preview-visning i realtid
· CPU- og GPU-gengivelse
· PBR-skygger og HDR-belysningsstøtte
· VR-rendering support


Modellering, skulptur, UV
Blenders omfattende række modelleringsværktøjer gør oprettelse, transformation og redigering af dine modeller til en leg.


· Fuld N-Gon support
· Kantflade, indsættelse, gitter og brofyldning med mere
· Avanceret skulpturværktøj og børster
· Multi-opløsning og dynamisk underafdeling
· 3D-maleri med teksturerede børster og maskering
· Python-scripting til brugerdefinerede værktøjer og tilføjelserVFX
VFX-fagfolk siger: ”Sandsynligvis markedets bedste tracker”. Blender inkluderer produktionsklar kamera- og objektsporing. Giver dig mulighed for at importere rå optagelser, spore optagelser, maske områder og se kamerabevægelserne live i din 3D-scene. Fjernelse af behovet for at skifte mellem programmer.


· Auto og manuel sporing
· Kraftig kamerarekonstruktion
· Forhåndsvisning af realtid af dine sporede optagelser og 3D-scene
· Support til Planar tracking og stativløsere


Animation og rigging
Takket være rigging- og animationsværktøjer af høj kvalitet bruges Blender til mange kortfilm, reklamer, tv-serier og spillefilm nu.


· Konvolut, skelet og automatisk flådning
· B-spline interpolerede knogler
· Kurveeditor og dope ark
· Brugerdefinerede knogleformer til hurtig input
· LydsynkroniseringHistoriekunst, tegning 2D i 3D
Virkelig! At tegne direkte i en 3D-visning giver meget mening. Det åbner uovertruffen arbejdsgangsfrihed for story-boarders og 2D-kunstnere.


· Kombiner 2D med 3D lige i visningen
· Fuld animationssupport med løgskinning
· Lag & farver til slag og fyld
· Sculpt penselstrøg & Forælder til 3D-objekter


Gør det til din egen
Blender har en fleksibel Python-kontrolleret grænseflade. Layout, farver, størrelse og endda skrifttyper kan justeres. Brug hundreder af tilføjelser fra samfundet, eller opret dine egne ved hjælp af Blenders tilgængelige Python API.


· Tilpas interfacelayoutet og farverne
· Hi-res / Retina skærm support
· Opret dine egne værktøjer og tilføjelser
· Tegn OpenGL-visningsporten
· Opret forbindelse til Blender's Render API

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]