check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Cyberduck FTP software

DKK 0
Cyberduck er et stærkt FTP program til Mac og Windows.
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Hos e-Gear.dk håndterer vi et væld af filer hver eneste dag. 

Både regnskaber i dropbox, download filer, grafiske filer til hjemmesiden og de bliver lageret både i dropbox, på hjemmeside serveren, nogle dokumenter har vi på google drive og det er her at Cyberduck er stærk. For når du har installeret Cyberduck FTP kan du integrerer direkte til alm. FTP, SFTP, WebDAV, Amazon S3, OpenStack Swift, Backblaze B2, Microsoft Azure & OneDrive, Google Drive og Dropbox.

Alt samlet i ét system. Det gør det hele meget nemmere!

Når du vælger Cyberduck FTP til Windows eller Mac får du følgende:


FTP
File Transfer Protocol implementering med understøttelse af FTP over sikrede SSL / TLS-forbindelser.SFTP
Hvis du har adgang til en server ved hjælp af en sikker shell (SSH2), sandsynligvis er sftp-server også installeret og giver dig mulighed for at gennemse serveren med Cyberduck. Med støtte til stærke ciffer, offentlig nøgle og tofaktorautentisering. Det giver en øget sikkerhed når du opretter forbindelse til din server.


WebDAV
Det er udbredt i mange virksomhedsfildelingsløsninger. Uanset om det er din personlige NAS-, universitets- eller virksomhedsdelingsløsning - er vores avancerede WebDAV-klientimplementering gør det problematisk at montere dine filer sikkert på dit skrivebord med Mountain Duck eller administrere filer med Cyberduck.


OpenStack Swift
Den bedste klient til at oprette forbindelse til mange nye OpenStack Swift-implementeringer. Brug Mountain Duck til at montere containere direkte på dit skrivebord.


Google
Storage S3-kompatibel service med priser baseret på brug.


Google
Drev Få adgang til dit Google Drev uden at synkronisere til din computer.


Dropbox
Få adgang til din Dropbox uden at synkronisere til din computer.


Se herunder hvordan det fungerer:

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]