check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

SoftMaker FlexiPDF Pro

SoftMaker FlexiPDF Professional

DKK 599

Har du behov for at redigere teksten i en PDF? Måske tilføje eller udskifte billeder i en PDF-fil? Konverter du scannede sider til PDF? Så er FlexiPDF Professionel det helt rigtige valg.

Regular price: 599.0000 DKK In stock! Order now!
599 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

Opret eller rediger PDF'er så let som at arbejde i word


Med FlexiPDF kan du!


Opret, redigere, kommenterer, underskrive og beskytte dine PDF-filer hurtigt og nemt.
I FlexiPDF Professional konverterer indbygget automatisk karaktergenkendelse (OCR) sider fra scanneren til redigerbare og søgbare PDF-filer.
FlexiPDF er et uundværligt værktøj for alle, der arbejder med PDF-filer.

og meget mere!SoftMaker FlexiPDF ProfessionalRediger teksten til PDF'er, som hvis du arbejde i Word.


Med FlexiPDF kan du ændre, tilføje, slette og formatere tekst i PDF-filer på tværs af afsnit, kolonner og sider.


Den indbyggede flersproget stavekontrol hjælper med at undgå skrivefejl, og automatisk bindestreg sikrer, at din tekst ser godt ud.


Du kan søge og erstatte ikke kun tekst, men også skrifttyper og farver, hvilket giver dine dokumenter et nyt look med et enkelt klik. Det er lige så let at søge og udskifte i hyperlinks eller endda på tværs af flere filer.


Arranger sider frit
Vil du slette en bestemt side fra en PDF? Indsæt en tom side for yderligere redigering? Opdele en flersidet PDF i flere enkeltsidede dokumenter?


Det er Intet problem. FlexiPDF giver dig mulighed for at omarrangere PDF-dokumenter, præcis efter dine ønsker. Tilføj, omarranger og slet sider. Beskær og rotér sider, indsæt sider fra andre PDF-filer eller kombiner flere PDF-filer i én samlet fil.SoftMaker FlexiPDF ProfessionalKommenter og fremhæv


Nogle PDF-filer går gennem flere hænder, og typisk kan der være behov for at tilføje bemærkninger til bestemte sektioner.


FlexiPDF giver dig mulighed for at indsætte kommentarer i PDF-filer, fremhæve vigtige detaljer med tegninger og fremhæve tekstpassager med den farvede markør. Du kan også markere dokumenter med forudindstillede og brugerdefinerede frimærker, f.eks. "Godkendt" eller "Fortroligt."SoftMaker FlexiPDF ProfessionalGrafik og tegninger


FlexiPDF tilbyder alt hvad du har brug for for at forbedre dine PDF-filer med billeder og tegninger.


Med FlexiPDF kan du indsætte og redigere grafik og tegninger i PDF-filer, hvor du vil og som du vil. Det er let at flytte eller beskære fotos og grafik eller tilføje dem til sider som vandmærker. Du kan også klone grafiske elementer fra en side til en anden for hurtigt at oprette gentagne elementer.


Hvis du har brug for særlig kompakte PDF-filer til offentliggørelse på internettet, komprimerer FlexiPDF grafik til den lavere opløsning, efter dine ønsker.


Redigere indlejrede billeder i et eksternt billedredigeringsprogram. Når du er færdig med at redigere, opdateres de automatisk på PDF-siden.


Vil du eksportere en del af en PDF-side som et billede? Det er helt enkelt med FlexiPDFs nye snapshot-værktøj: marker bare et område med musen og gem det som et snapshot.SoftMaker FlexiPDF Professional


Gennemgå og oversæt


Den nye sammenligning side om side: praktisk med oversættelser og ellers


FlexiPDF Professional kan eksportere indholdet af en PDF til et format der er egnet til oversættelse ved hjælp af populære oversættelsesværktøjer såsom SDL Trados Studio, MemSource og MemoQ.


Efter oversættelse kan teksten importeres tilbage til PDF-filen. FlexiPDF placerer den oversatte tekst nøjagtigt, hvor den originale tekst tidligere var.


Du kan bruge den nye sammenligningsfunktion side om side til at sammenligne to PDF-filer og til at rulle dem synkront - praktisk ikke kun til sammenligning af oversatte PDF-filer, men også til sammenligning af forskellige versioner af den samme PDF-fil.


Hvis du ønsker at revidere et dokument, kan du aktivere sporede ændringer, så alle dine redigeringer og sletninger fremhæves i farve.SoftMaker FlexiPDF Professional


Indsæt interaktive former som kan udfyldes af andre


Rediger og opret fleksible PDF-formularer med FlexiPDF Professional.


FlexiPDF giver dig mulighed for ikke kun at udfylde interaktive formularer, men også de meget mere almindelige statiske formularer, der er gemt som PDF-filer. Da organisationer ofte kun leverer sådanne statiske formularer, sparer FlexiPDF dig tid, du ellers ville bruge til at udskrive formularerne og udfylde dem med hånden.


FlexiPDF Professional går et skridt videre ved at give dig mulighed for at oprette dine egne interaktive formularer - inklusive interaktive afkrydsningsfelter, markeringslister, inputfelter osv.SoftMaker FlexiPDF Professional


Beskyt dine dokumenter


Med FlexiPDF kan du sikre dine dokumenter, før du deler dem.


Takket være den indbyggede sikre AES-kryptering kan PDF-filer beskyttes mod åbning, redigering, udskrivning eller kopiering af tekst. Du bestemmer, hvad modtageren af ​​en PDF-fil har lov til at gøre.


Hvis et PDF-dokument indeholder fortrolig tekst eller grafik, giver FlexiPDF Professional dig mulighed for at redaktere dem, så sådanne følsomme oplysninger ikke kan læses eller gendannes.

Windows:
Microsoft Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2, 2016 og 2019.
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8 / 8.1 til ARM).
Microsoft Windows 7 med Service Pack 1 (SP1).

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 1 enhed for virksomheder / 3 enheder for private

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Version: 2022

Producent : SoftMaker

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]