check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

GIMP - Gratis alternativ til Photoshop

DKK 0
Vil du gerne arbejde med grafik til web, billedebehandling eller andre grafiske opgaver? Så er GIMP et gratis alternativ til Adobe Photoshop
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

GIMP (GNU Image Manipulation Program) er et både fantastisk – og helt gratis – alternativ til Adobe Photoshop og indeholder en række professionelle funktioner til at optimere dine billeder. Du kan også skabe dine egne kunstværker helt fra bunden.


Ønsker du dog et alternativ system til f.eks. Adobe Photoshop men ikke vil betale så meget. Så kan vi her hos e-Gear.dk kun anbefale du ser mere på Affinity Photo, så giver dig alt det gode fra Adobe Photoshop uden svaghederne fra GIMP. Det er et virkelig godt produkt og til en helt uhørt pris.


Brugervenlighed
GIMP (GNU Image Manipulation Program) er et gratis alternativ til Photoshop. At Gimp er gratis har dog ingen betydning for kvaliteten, og det kan uden problemer stå distancen mod mastodonten Adobe. GIMP har et imponerende udvalg af funktioner til billedoptimering. F.eks. mulighed for retouchering, crop, farvejustering, brugertilpassede penseltyper, gradient og meget mere. For den avancerede bruger kan vi nævne funktioner som layer masks, bezier curves, filtereffekter og tilmed en animationpakke.


GIMP er en kraftfuld gratis software til billedmanipulation. Programmet giver dig mulighed for at blødgøre støj, foretage farvekorrektion, bruge børster, gradueringer og lave collager, plakater. GIMP giver konstant udvikling, du kan bruge Photoshop-plug-ins til at arbejde i GIMP, alle programforsinkelser fjernes hurtigt. Det hele tilføjer sig til at fremstille en virkelig bemærkelsesværdig fotoredigerer, der er overlegent med mange kommercielle programmer.
Fordele

Open source-kode
Evne til at ændre funktionalitet
Pakket med funktioner og værktøjer
Fungerer med forskellige filtyper
Udvikler support
Brugervenlig grænseflade


En anden fordel for GIMP er en open source-kode. Du kan frit se og ændre alt online. Dette giver dig mulighed for at bruge den allerede oprettede kode til at oprette nye versioner af programmer.


Disse punkter skal sammenfattes, men kun pc-versionen fortjener sådanne positive GIMP-anmeldelser. Hvis det er en mobil eller GIMP online, er udtalelsen en helt anden.


Udviklere tilbyder fuld funktionalitet, men kun i den betalte version. Ved at tage og gennemse mobilen vil abonnementet desuden ikke fjerne reklame, og du bliver også nødt til at betale ekstra separat.

GIMP har en fantastisk fuldskærmstilstand, så du ikke kun kan forhåndsvise dine fotos, men også foretage grundlæggende billedredigering, mens du bruger det meste af din skærm. Grundlæggende billedredigering her er som Photoshop tilbyder. Hvis du kan lære Photoshop, kan du lære GIMP.


Du kan ordne perspektivforvrængning forårsaget af linse, bruge en kanalmikser til at lave smuk sort / hvid-fotografering, tilføje vignet osv. GIMP er også god til retouchering af fotos. Brug et klonværktøj til at fjerne små genstande eller retouchere hud, hår.

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]