check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Google SketchUp 3D Gratis

DKK 0

Perfekt til dig som gerne vil visualisere en ombygning, ændringer i haven eller bare lige vil se hvordan noget kan komme til se ud i stuen. Det er nemt hurtigt og enkelt!

Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Den bedste måde at 3D gratis på
Din gratis 3D-modelleringssoftware. Lav noget, du kan forestille dig, uden at downloade en ting.


Få adgang til det essentielle SketchUp ... Direkte i din browser
SketchUp Free er en af de få gratis 3D-modelleringssoftware på nettet - ingen strenge er knyttet og som faktisk fungerer rigtig godt. Du kan nemt lave 3D-design online, og tag dine SketchUp-projekter med dig, uanset hvor du går. Med Google Sketchup er det blevet meget nemmere at lave 3D ... Alt hvad du behøver er din idé, en computer også det eller bare i gang.


Hvad gør SketchUp Free så fantastisk?SketchUp til web
SketchUps kerne 3D-modeler kører direkte i din webbrowser.


Sky lagring
10 GB Trimble Connect-skylager, så du kan dele dine projekter og samarbejde med dit team.


Visning af mobil model
Se 3D-modeller på din mobile enhed med SketchUp Viewer-appen.


Interoperabilitet
Importer SKP, JPG, PNG-filtyper og eksport SKP, PNG, STL-filtyper.


3D-lager
Få adgang til brugergenererede og producentproducerede modeller for at give dine projekter kontekst og liv.


Så det gratis!
Alt hvad du behøver er en internetforbindelse. Intet kreditkort kræves.

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]