check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

INKSCAPE - Gratis Illustrator alternativ

DKK 0
Er et alternativ til Adobe Illustrator, hvor du kan lave vektor baseret grafik, som ikoner, logo design og andre tryk opgaver.
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Inkscapes er en passende title - og hvad kan være bedre end gratis software på professionelt niveau, der fungerer på både Mac- og Windows-platforme? Ikke meget, men for erfarne brugere af populær, brancheførende design-software som Adobe Illustrator, kommer Inkscape med en pris i form af en stejl indlæringskurve og en uhåndterlig grænseflade, især for Mac-brugere.


Søger du et alternativ til Adobe Illustator så er Inkscape et fint bud. Ønsker du dog lige det ekstra samt at interfacet er mere som du kender det fra Adobe Illustrator, så anbfaler vi hos e-Gear.dk at du kigger mere på Affinity Designer, som både er total gennemført og til en helt uhørt pris.


Inkscape er et program til oprettelse og redigering af vektorgrafik, der er gratis at downloade og bruge på ikke kun Windows og Mac, men også på GNU / Linux-operativsystemer. Hvis du er en PC-baseret illustrator, en designer, der er abonnementsaverse, eller du ikke er i stand til at investere i dyre softwarepakker, er Inkscape muligvis noget for dig. Forvent dog en indlæringskurs (eller aflæring) -kurve, hvis du er vant til at arbejde i mainstream-produkter som CorelDRAW og Adobe Illustrator.Inkscape er open source-software, hvilket betyder, at selv om forfatterne bibeholder ophavsret, har de frigivet kildekoden, så offentligheden kan fremme programmets udvikling i samarbejde. Faktisk opfordrer Inkscape sit robuste samfund til at udtænke og kode funktionsforbedrende udvidelser og tilføjelser såvel som at fejlsøge fejl. Hvis du ikke er en koder, frygt ikke - du kan stadig deltage i det sjove og bruge softwaren. På trods af at have været i kontinuerlig udvikling siden 2003, er Inkscape stadig teknisk pre-release software i version 0.92.4; version 1 er i øjeblikket i alpha, men kun på Linux.


The primary file format Inkscape uses is the widely supported Scalable Vector Graphic (SVG), a cross-platform, open file format that can produce lossless, relatively compact files, especially compared with bitmaps. Small file size is a benefit when creating art for the web because smaller files upload and download more quickly. Good news too, is that all prevalent web browsers, both desktop and mobile, support SVG rendering.Det primære filformat, som Inkscape bruger, er den bredt understøttede skalerbare vektorgrafik (SVG), et tværplatformigt, åbent filformat, der kan producere tabsfri, relativt kompakte filer, især sammenlignet med bitmaps. Lille filstørrelse er en fordel, når du opretter kunst til internettet, fordi mindre filer uploades og downloades hurtigere. Gode ​​nyheder er også, at alle fremherskende webbrowsere, både desktop og mobil, understøtter SVG-gengivelse.

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]