Gode anmeldelser         God kundeservice          Nem og hurtig handel           Tryghed i handlen           e-mærket.dk 

Kofax Power PDF Advanced 5

Avanceret PDF-redigering primært til virksomheder.
Regular price: 1399.0000 DKK In stock! Order now!
1.399 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER
 

Virksomheder med en stadig mere mobil arbejdsstyrke skal navigere mod større sikkerheds- og compliance-udfordringer. Disse udfordringer afhjælpes ofte med gratis softwareværktøjer, der tilsyneladende hjælper med at skære omkostninger. Alligevel tilbyder disse "freemium" -alternativer den funktionalitet, der er nødvendig for virksomhederne til at fungere både sikkert og effektivt. Hvorfor organisationer har brug for software med avancerede funktioner, der understøtter forretningsmæssige mål om forbedret samarbejde og sikkerhed.


Kofax Power PDF 4 Advanced er et kraftfuldt og intuitivt værktøj designet til virksomheder til at oprette, konvertere, redigere og dele PDF-filer. Med Power PDF 4 Advanced kan din organisation optimere produktiviteten og sikkert implementere softwaren på tværs af din mobile arbejdsstyrke og hjælpe din virksomhed med at arbejde mere samarbejde og problemfrit på tværs af enheder og platforme.Fordele ved Kofax Avanced pdf


Brug touch-aktiveret enhedssupport, og skift let tekst i PDF-filer


Tag sikkerhedsforanstaltninger med avancerede funktioner såsom redaktion


Samarbejd i realtid med brugere på det samme netværk


Mere end blot et PDF værktøj
Informationsstyring er kritisk for virksomhedens succes og omdømme. Power PDF Advanced kan give konkrete forretningsbesparelser med reelt afkast på dokumentproduktivitet, sikkerhed og samarbejde.


Adresser dine PDF-forretningsbehov!
Funktionerne i Power PDF Advanced giver din virksomhed mulighed for at forbedre og sikre din PDF-arbejdsgang med:


Intuitiv oprettelse af udfyldelig form
Scan let formularer let og konverter til interaktive PDF-formularer med felter, afkrydsningsfelter, signaturfelter og mere.


Enkel filkonvertering
Konverter hurtigt og nøjagtigt dokumenter fra Word og andre filformater til PDF og tilbage igen.


Realtime samarbejdsværktøjer
Opret, rediger, kommenterer og markerer PDF-dokumenter sammen med andre brugere på det samme netværk.


Udvidet beskyttelse af dine kritiske dokumenter
Beskyt din virksomhed med centralt styret og udvidet sikkerhed, der implementerer begrænsninger til dokumentadgang og holder følsomme data låst.


 

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).

CPU: 1,5 GHz eller hurtigere processor.
RAM: 1+ GB hukommelse.
HDD: 1 GB ledig diskplads.
Minimum skærmopløsning på 1024x768.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Engelsk

Antal licenser: 1 enhed

Varighed : Livstid

Platform: Windows

Ean: 4260518145143

Producentnummer: PPD-PER-0399-001U

Version: 5

Producent : Kofax

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.

Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse

e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel

Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]