check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Lastpass - Password manager

DKK 0
Password er noget af de vi skal passe bedst på. Men det kan være svært hvis de skal være lange og komplicerede. Men det er slut nu, for med Lastpass har du kun 1!
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Hos e-Gear.dk har vi logins til et hav af online systemer og hjemmesider og vi er jo et sikkerhedsfirma. For at alle kan logge ind de samme steder ville det kræve at vi havde et password hele vejen rundt (Altså for at gøre det nemt)! Ja! Vi har det som 10.000 andre personer, det skal være nemt men det skal også være sikkert!

Derfor anbefaler vi Lastpass!

Det er ikke kun til virksomheder, men også til private. For vi kender det alt for godt selv, at ofte ender man med bare at have samme password til alle sine logins, for så kan det jo ikke gå galt? Eller jo det er præcis her problemet opstår, for får en hacker først adgang til den ene side, fordi du måske har bedt din browser om at huske passwordet, så har de adgang til det hele.

En anden ting er jo at så skal man huske på passwords eller skrive dem ned et andet sted? Nej for med lastpass beskytter du alle dine passwords med 1 master password. Det betyder grundlæggende at du har samlet alle dine "kompliceret" passwords i en sikkerhedsbox og når du så skal logge på en hjemmeside, så husker Lastpass det for dig og til Lastpass har du kun et password, med tovejsfaktor, så for at kunne logge på det, skal man også have din mobil.

Deurdover er det genialt til erhverv, fordi at har i ét samlet password til jeres facebook side, så kan du nemt tilknytte personer, som gerne må få adgang til det password, samtidig fjerne dem nemt igen, hvis de ikke skal have.

Se vores video herunder, hvor vi forklarer lidt mere omkring Lastpass og husk - DET ER HELT GRATIS! Dog ikke hvis du skal have en virksomhedskonto, men her pengene virkelig godt givet ud.

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]