check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Lightshot - Skærmbilleder

DKK 0
Skærmbilleder er én ting. Men med Lightshot, kan du tilføje streger, kommentar og grafik ovenpå dine skærmbilleder - Helt gratis!
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Når vi hos e-Gear.dk snakker med vores kunder som har problemer med at installere et produkt eller oplever en fejl på deres computer. Så henviser vi ofte til dette lille program, så de kan lave et skærmbillede af problemet og sende det til os.

Men det her er ikke bare et lille stykke software der kan tage skræmbilleder. Med Lightshot har du mulighed for at lave små noter, forklaringer, pile, streger og meget mere. Så du på den måde bedre kan beskrive det du ønsker.
Du får mulighed for at:

Hurtigt tage et skærmbillede af det ønskede område
Programmet giver dig mulighed for at vælge ethvert område på dit skrivebord og tage sit skærmbillede med 2 klik.


Brugervenlig applikation
Enkel og intuitiv brugerflade gør dit arbejde lettere og hurtigere med programmet.


Del skærmbilleder via internettet
Upload dit skærmbillede til serveren og få tilsendt et korte link, som du kan sende videre med det samme.


Kraftige redaktører
Du kan redigere skærmbilleder med det samme, når du tager dem eller senere ved hjælp af en kraftfuld online-editor.


Lignende billedsøgning
Find lignende billeder. Vælg ethvert billede på din skærm, og find lignende billeder på nettet.


Forskellige platforme
Lightshot er tilgængeligt til Windows / Mac, Chrome, Firefox, IE & Opera.

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]