check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

McAfee LiveSafe 2019

McAfee LiveSafe

DKK 249
McAfee LiveSafe sørger for, at alle enheder i din husstand såsom computere, bærbare, tablets og mobiltelefoner er sikret.
Regular price: 249.0000 DKK In stock! Order now!
249 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

McAfee LiveSafe er velegnet til brugeren som både har et par hjemmecomputer, både Windows og Mac, samt et antal tablet computere og mobiltelefoner. Med McAfee LiveSafe kan du dække et ubegrænset antal enheder i den samme husstand.

Det smarte ved McAfee LiveSafe er, at du kan installere virusbeskyttelsen på følgende computere og enheder:

Windows computere
Mac computere
Android-baseret tablet
Android-baseret mobiltelefon
iPad (ikke antivirus)
iPhone (ikke antivirus)

McAfee LiveSafe installeres i forskellige udgaver, alt efter den enhed du installerer produktet på, men fælles for alle udgaverne er, at din computer/enhed bliver sikret imod:

Virus
Malware
Rootkits
Spam
Ondsindede hjemmesider
Falske links (phishing links/angreb)

Derudover tilfører McAfee LiveSafe følgende moduler:

Firewall
Sikker netbank / sikker online shopping
Lokalisering af mistet mobiltelefon/tablet
Backup af data på mobiltelefon/tablet
Kodeordshåndtering
Online backup 1 GB

McAfee LiveSafe er et softwareprogram der beskytter din computer mod virus, malware og spyware. Programmet er udstyret med en Real-time scanner der overvåger og analyserer din aktivitet på computeren i rigtig tid. Finder den noget mistænkelig adfærd, får den automatisk ind og blokerer virus, ransomware, trojanske heste, spyware og andre potentielt ondsindede programmer.  

Udover en Real-time scanner, kan du også lave scanninger af hele computeren system lige når du vil. Det er muligt at vælge mellem tre forskellige scanningstyper; hurtig, fuld og brugerdefineret.  Ydermere kan du vælge at planlægge dine scanninger, så programmet automatisk scanner din computer på bestemte tidspunkter, så din computer er sikret på alle tidspunkter.

Med forældrekontrollen kan du gå ind og indføre nogle restriktioner i indstillinger, så du trygt kan lade dine børn anvende computeren uden at de kommer ind på upassende websider.

McAfee LiveSafe kommer med en firewall der kan gå ind og analysere aktiviteten på netværket for at overvåge og blokere, hvis der er nogle der forsøger at kapre din pc eller få adgang til dine personlige oplysninger.

Din E-mail bliver beskyttet mod phishing angreb og alle dine modtagne e-mail vil blive filtrerede så du ikke modtaget noget spam eller virus den vej igennem.

Med shredder funktionen kan du være sikker på, at dine slettede filer forbliver slettede, så andre brugere ikke kan få dine vigtige filer og dokumenter frem igen, selv om du har slettet dem. Derudover, det kommer med en browser addon der kan tildele ratings til hvert websted, du besøger, viser dig, hvis en side er sikkert at få adgang.

Derudover kommer programmet med et værktøj der hedder QuickClean, som går ind og sletter unødvendige filer i dit system, så du får ryddet op, og derved kan optimere din computers hastighed og få det fulde udbytte.

Sidst men ikke mindst registrerer softwareprogrammet hvis du har nogle programmer der er forældede, så du kan få opdateret til den nyeste version.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).

macOS:
Apple macOS 10.12 (Sierra) eller nyere.
* Build 4.11.1+ til Apple macOS 10.15 (Catalina) eller nyere.
* Build 4.9.1 til Apple macOS 10.12 (Sierra), 10.13 (High Sierra) og 10.14 (Mojave).

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 8.0 eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.
* Følgende Android varianter kan have kompatibilitetsproblemer, så prøv programmet før køb: Color OS(Oppo), EMUI, HarmonyOS(Huawei), MIUI(Xiaomi) og OxygenOS(OnePlus)


iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 13 eller nyere.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og multi-language

Antal licenser: 50 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows, Mac, Android, iOS

Ean: 0734135137934

Producentnummer: MLS00GNRURDD

Producent : McAfee

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]