check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

McAfee Safe Connect VPN

McAfee Safe Connect VPN

DKK 99

McAfee Safe Connect VPN er en sikker og privat forbindelse til internettet, der beskytter din identitet og krypterer din data.

Regular price: 99.0000 DKK In stock! Order now!
99 DKK Inkl Moms
Antal:
ELLER

McAfee Safe Connect VPN: Beskyt din online sikkerhed og privatliv


McAfee Safe Connect er et Virtual Private Network (VPN), der tilbyder sikkerhed og anonymitet på internettet. Med Safe Connect kan du kryptere din internettrafik, skjule din IP-adresse og omgå geografiske begrænsninger. Den opretter en krypteret tunnel mellem din enhed og internettet, så din data ikke kan læses af hackere, internetudbydere eller andre tredjeparter. Dette giver dig mulighed for at browse sikkert på offentlige Wi-Fi-netværk, beskytte dine personlige oplysninger og omgå geo-blokering.


Sikkerhed: McAfee Safe Connect krypterer din internettrafik med AES-256, den stærkeste krypteringsstandard, der findes. Dette gør det umuligt for hackere og andre at se, hvad du laver online.


Privatliv: McAfee Safe Connect skjuler din IP-adresse, hvilket gør det umuligt for hjemmesider og andre online-tjenester at spore din placering eller din online aktivitet.


Anonymitet: McAfee Safe Connect giver dig mulighed for at browse anonymt på internettet. Dette kan være nyttigt, hvis du ønsker at undgå at blive sporet af reklamebureauer eller andre.


Omgå geo-blokering: McAfee Safe Connect kan bruges til at omgå geo-blokering og få adgang til hjemmesider og tjenester, der ikke er tilgængelige i dit land.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8.1 (alle versioner undtagen Windows 8.1 til ARM).

Android:
Telefoner og tablets med Google Android 9.0 (Pie) eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:
iPhones og iPads med Apple iOS 13 eller nyere.


ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og andre sprog

Antal licenser: 5 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows | Android | iOS

Producentnummer: MSC31GNR5RAAD

Producent : McAfee

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]