check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Pexels - Gratis billeder og video

Music Maker Free

DKK 0
Vil du gerne lave digital musik? Så prøv kræfter med Music Maker Free. Hvor du kan producere din egen musik helt gratis!
Regular price: 0.0000 DKK In stock! Order now!

Du vil virkeliggøre dig som kreativ musikproducent – også uden musikalske forkundskaber? Med Music Maker kan du straks gå i gang: Vælg lyde fra en stor samling beats, tunes og stemmer på hitliste-niveau. Kombinér lyde med træk-&-slip, leg med en masse software-instrumenter og brug professionelle effekter. Nu er det din tur: Hør på dine ideer. Bare lav musik.


Music Maker (FREE) giver dig adgang til


Soundpool "Feel Good"
Instrumenter "Revolta 2"
Instrument "Concert Grand LE"
Instrument "Vita 2"
Multicore-Audio-Engine
Nyhed: 64-bit-version
Nyhed: Gennemarbejdet basis-workflows


1. Du får mulighed for at vælge imellem et mindre udvalg af lyde og sløjfer fra din yndlingsgenre, og kombinér dem med virtuelle instrumenter på din timeline: Analoge synthesizere, trommer med masser af boom og elegante strygere er kun et museklik væk. Selv i denne gratis udgave har du et væld af kombinationer, så du kan se om du skal købe Music Maker Plus som du finder på e-Gear.dk


2. Giv din lyd effekter – træk prof-effekter, sløjfer, instrumenter og stemmer over på dine lyde med træk-&-slip. Med chorus, wahwah eller flanger lyder dine tracks endnu mere spændende. Gør din sang til en rigtig klangoplevelse med 5.1 surround-sound!


Vi gør opmærksom på at dette er en gratis udgave, så det er begrænset hvad du har af funktioner, men det vil gøre at du kan se om det er et program som passer godt til dig og dine ønsker.


Virker kun på Windows enheder

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]