check Gode anmeldelser        check God kundeservice         check Nem og hurtig handel          check Tryghed i handlen          check e-mærket.dk 

Norton 360 for Gamers

Norton 360 for Gamers

DKK 135.2

Norton 360 for Gamers: Beskyt dine enheder, spilkonti og digitale aktiver mod trusler. Få uafbrudt spiloplevelse med optimeret ydeevne.

Regular price: 169.0000 DKK In stock! Order now!

Special Price 135 DKK

Vejl,; Normalpris: 169 DKK

Inkl Moms

Antal:
ELLER

Norton 360 for Gamers: Beskyt din passion


I en verden fyldt med digitale trusler er gamere et attraktivt mål for cyberkriminelle. Norton 360 for Gamers er en omfattende sikkerhedsløsning, der er skræddersyet til at beskytte dig, dine enheder og dine spil. Med avancerede funktioner som VPN, Cloud Backup, Game Optimizer, Password Manager og Dark Web Monitoring giver Norton 360 for Gamers dig ro i sjælen, så du kan fokusere på det, der er vigtigst: at vinde.


Optimeret til gaming:
Game Optimizer:
 Norton 360 for Gamers registrerer automatisk dine spil og sørger for, at de får maksimal systemydelse, mens du spiller. Du kan vinke farvel til irriterende afbrydelser og forsinkelser.
Støjfri spiltilstand: Med "Støjfri spiltilstand" kan du undgå pop op-vinduer og notifikationer, der forstyrrer din gaming. Vælg hvilke notifikationer du tillader, og fokuser uforstyrret på din gamingverden.


Beskyt dine enheder og digitale aktiver:
Avanceret antivirus:
 Norton 360 for Gamers bruger realtidsscanning og avanceret kunstig intelligens til at beskytte dig mod malware, ransomware og andre online trusler. Den overvåger din pc konstant for mistænkelig aktivitet og blokerer trusler, før de kan forårsage skade.
Firewall: Blokerer uautoriseret adgang til din pc og beskytter dine data mod hackere
Anti-phishing: Beskytter dig mod phishing-angreb, der forsøger at stjæle dine personlige oplysninger eller loginoplysninger til spilkonti.
SafeCam: Beskytter dit webcam mod hackere og forhindrer dem i at spionere på dig.
Sikker VPN: Norton 360 for Gamers inkluderer en sikker VPN, der krypterer din internettrafik og skjuler din IP-adresse. Dette gør det muligt for dig at spille online sikkert og anonymt, og det beskytter dig også mod DDoS-angreb.
50 GB Cloud Backup: Gem dine vigtige filer, gameplay-klip og screenshots sikkert i skyen. Få 50 GB lagerplads til at beskytte dine data mod uheld, harddiskfejl eller ransomware-angreb.


Sikkerhed uden kompromiser:
Dark Web Monitoring:
 Norton 360 for Gamers Dark Web Monitoring overvåger det mørke net for at se, om dine personlige oplysninger er blevet kompromitteret. Hvis dine oplysninger bliver fundet på det mørke net, bliver du straks underrettet, så du kan tage de nødvendige skridt til at beskytte dig selv.
Password Manager: Administrer alle dine adgangskoder sikkert med Password Manager. Gem stærke og unikke adgangskoder til alle dine online konti, og få nem adgang til dem fra alle dine enheder.
Forældrestyring: Hold dine børn sikre online med avancerede forældrekontrolfunktioner. Overvåg deres internetaktivitet, begræns skærmtid og bloker upassende indhold.


Norton 360 for Gamers er den perfekte sikkerhedsløsning for alle gamere, uanset om du er en afslappet spiller eller en hardcore gamer. Med sine avancerede funktioner og brugervenlige interface giver Norton 360 for Gamers dig den ultimative beskyttelse, så du kan fokusere på at have det sjovt med at spille.

Windows:
Microsoft Windows 11 (alle versioner undtagen Windows 11 S-tilstand og Windows 11 til ARM).
Microsoft Windows 10 (alle versioner undtagen Windows 10 S og Windows 10 til ARM).
Microsoft Windows 8 / 8.1 eller nyere (alle versioner). Nogle beskyttelsesfunktioner er ikke tilgængelige i Windows 8 Start-skærmbrowsere.
Microsoft Windows 7 (alle versioner) med Service Pack 1 eller nyere med SHA2-understøttelse.

macOS:
Nuværende og tidligere to versioner af Apple macOS.
* Funktioner der ikke er understøttede: Norton Cloudbackup, Norton-forældrestyring, Norton SafeCam.

Android:

Telefoner og tablets med Google Android 8.0 (Oreo) eller nyere.
* Skal have Google Play-app installeret.

iOS:

iPhones eller iPads med den aktuelle eller de to tidligere versioner af Apple iOS.

ESD "Elektronisk Software Levering" leveres på e-mail indenfor 24 timer.

Sprog: Dansk og andre sprog

Antal licenser: 3 enheder

Varighed : 1 år

Platform: Windows | macOS | Android | iOS

Producentnummer: 21437168

Producent : Norton

Når du handler på e-Gear.dk handler du i en 100% dansk webshop med dansk lager. Dvs at du er sikker på lynhurtig levering og ikke mindst dansk support.

REKLAMATION
Købelovens mangelsregler finder anvendelse.

Når du handler på e-gear.dk har du selvfølgelig 24 måneders reklamationsret. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du bedes oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt. (Screenshots, eventuelle logs)

Eventuel reklamation over mangler på leverede softwareprodukter skal, efter Køber har eller burde have opdaget manglen, ske til e-Gear.dk indenfor rimelig tid. 2 måneder er altid rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består - normal praksis er, at vi beder om et screenshot/skærmbillede af fejlen eller lignende som kan tydeliggøre hvori fejlen består. e-Gear.dk kan nægte reklamation, hvis Køber ikke samarbejder eller leverer ufuldstændige oplysninger om produktets mangler.

Digitale varer (ESD-produkter) sendes til: [email protected] - Vi gør opmærksom på, at hvis det skyldes en fejl, bedes du medsende skræmbilleder af den fejl du oplever.

Derudover er du altid sikret at prisen du ser er den pris du betaler. Alle priser på e-Gear.dk er inkl moms told og afgifter.


Vores digitale produkter bliver leveret som download til din e-mail adresse


e-Gear.dk er medlem af e-mærket og det er din garanti for en sikker nethandel


Har du spørgsmål, så husk at vi sidder klar til at rådgive dig på [email protected]